Kukkants be Kulcsár Edináék új otthonába! Gyönyörű családi házat építettek

Kulcsár Edina férje megmutatta, milyen álomotthonba költözhetnek hamarosan.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edinának és férjének, Csutinak a legdédelgetettebb gyerekkori vágya vált valóra, amikor két évvel ezelőtt elhatározták, kertes házba költöznek. Mindketten panelban, a betondzsungel közepén cseperedtek fel, így kis korukban arról álmodoztak, hogy egy napon saját kertjük legyen.

Ám az építkezés tovább tartott, mint tervezték, eredetileg kislányuk, Nina világra jötte előtt szerettek volna beköltözni álomotthonukba, de a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításaikat. Most, hogy alábbhagyott a vírus, ismét gőzerővel a házon dolgoznak, ami lassan beköltözhető állapotban lesz.

Kulcsár Edináék álomháza

A Mokkában engedtek betekintést abba, hol tartanak a folyamatok. Bár a hatalmas medence helyén egyelőre hatalmas lyuk tátong, amit a sármos műsorvezető csak „kislánya jövendőbeli udvarlóinak tömegsírjaként” nevez, a ház többi része nagyjából elkészült.

kulcsár-edina-háza-1
Fotó: TV2/Mokka

Amikor válogattak a szigetszentmiklósi telkek közt, két szempontot tartottak szem előtt. Mindenképpen szüleikhez közel eső ingatlanra pályáztak, ezt sikerült is kivitelezniük. Ha át akarnak ugrani a szépségkirálynő édesanyjához vagy dédijéhez, mindössze csak pár buszmegállónyi távolságot kell megtenniük. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is alaposan megfigyelték, hogy a nap milyen szögben süti a házat. Fontos volt, hogy a délelőtti órákban a bejáratot süssék a napsugarak, délután pedig a hátsó kertet érje fény.

kulcsár-edina-háza-2
Fotó: TV2/Mokka

A belső terek megtervezését is teljes mértékben saját ízlésükre szabták: hét és fél méteres belmagasságot alakítottak ki a nappaliban, hogy az minél tágasabb legyen. A családi fészek modern stílusú: a mennyezetről krómlámpák lógnak, a lépcsőt pedig üvegkorlát díszíti.

Dobó Ági meseszép otthona

Dobó Áginak nem csak a külseje makulátlan minden egyes alkalommal, amikor megjelenik valahol, az esztétikum az életének más területén is fontos számára: gyönyörű környezetben él a családjával.

Ezt is szeretjük