Kulcsár Edina férje plasztikáztatta az arcát: Csuti botoxoltatott, és átszabatta az orrát

Csuti büszkén vállalja, hogy többször kés alá feküdt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár ma már teljesen elfogadott, hogy olykor a férfiak is meglátogatják a kozmetikust, sokan a mai napig ódzkodnak bevallani ezt. A plasztikával ugyanez a helyzet, de néhányan mégis büszkén vállalják, hogy szépészeti beavatkozáson vagy beavatkozásokon estek át.

Kulcsár Edina férje az utóbbi kategóriába tartozik. Csuti szerint semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valaki így éri el az álomkülsőt.

Kulcsár Edina férje többször plasztikáztatott

Az üzletembert legtöbben az Ázsia Expressz első évadában ismerték meg, ahol kedvesével egészen a döntőig meneteltek. Az azóta eltelt négy évben Csuti saját jogon is ismert lett, 227 ezer követőt számláló Instagram-oldalával igazi véleményvezérnek mondhatja magát, továbbá műsorvezetőként is feltűnt a TV2 SzÉpítők című produkciójában.

kulcsár edina és csuti
Fotó: TV2/SzÉpítők

Nem csinál titkot abból, hogy több szépészeti beavatkozáson túl van már. Sokáig nagyon zavarták a ráncai, úgyhogy a botox volt az első, amit kipróbált.

- Nem gondolom, hogy ez ciki lenne. Sőt, azt mondom, merjünk róla beszélni! Először másfél-két éve voltam. Elmondtam Edinának, hogy nagyon zavarnak a ráncaim, ő ajánlotta, hogy próbáljak ki egy kezelést. Eljött velem. Nem bántam meg! Egy évben egyszer, maximum kétszer járok. Hat szúrást kapok a jobb szemem környékére, négyet pedig a bal oldalra. Leszögezném, a kezelésnek nem az a célja, hogy úgy nézzek ki, mint egy tizennyolc éves, hanem az, hogy a fáradtságból, kevés alvásból, illetve - nagyon fontos - a sok nevetésből eredő ráncaimat eltüntesse - mesélte 2019-ben a Ripostnak.

Az orrát is átszabatta, valamint egy hajbeültetést is bevállalt 2018-ban. A tévés a fizikumára is nagyon ügyel, sokszor posztol magáról olyan képeket, amelyeken épp a konditeremben vagy futás közben látható. Saját bevallása szerint régen nem foglalkozott ennyit a megjelenésével, ám amióta ismert lett, igyekszik mindig a legjobb formáját hozni.

- Ameddig nem szerepeltem tévében, kevésbé zavart. Sosem töltöttem sok időt a tükör előtt, de amikor a képernyőn láttam magamat, feltűnt, hogy több a ráncom, és döntöttem... Most is, ha látom, hogy a szer már felszívódott, rögtön hívom az orvost.

Magyar sztárok, akik nem titkolják a plasztikájukat

Van, aki azért plasztikáztat, mert elégedetlen önmagával, mások a párjuk miatt jutnak erre az elhatározásra, ám akadnak olyanok is, akiknek egy betegség, baleset vagy sérülés miatt nincs más választásuk. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akik nem titkolják, plasztikáztattak valamit az arcukon.

Ezt is szeretjük