Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért

Nyári Dia őszinte posztban beszélt arról, miért döntött a szépészeti beavatkozás mellett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már nem számít kuriózumnak, ha valaki szépészeti beavatkozást végeztet magán, sokaknak fel sem tűnik egy-egy beavatkozás, ha az illető mértékkel és esztétikusan csináltatja. 

Sok híresség ugyanakkor az előítéletek miatt nem beszél, vagy egyenesen letagadja, hogy plasztikáztatott. Nyári Dia nem ezt a tábort erősíti. 

Nyári Dia plasztikáztatta a mellét

A Barátok közt egykori színésznője tiniként még úgy gondolta, ő soha nem fog plasztikáztatni, nem tagadja, neki is előítéletei voltak a szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban. Aztán az elmúlt években sokat változott belsőleg és külsőleg is. 2018 júliusában világra hozta kisfiát, Zétit, a váradóssággal és a szoptatással sokat változott a teste, miután pedig az inzulinrezisztenciája miatt életmódot váltott, 20 kilót fogyott.

Sok testtájról zsírt veszített, olyan helyről is, ahonnan a nők nem szívesen: a melléből. Annak a formája és mérete változott meg, amit a leginkább szeretett magán. Tartott a műtéttől és az előítéletektől, de végül sok konzultáció után megtalálta azt a szakembert, akire rá merte bízni magát. 

Nem volt biztos benne, hogy beszélni szeretne a plasztikai beavatkozásról, de miután sokszor megkapta a kérdést, megcsináltatta-e a mellét, úgy döntött, a közösségi oldalán kitesz erről egy posztot. A 26 éves sztár, akinek több mint 160 ezer követője van az Instagramon, sok dicséretet és pozitív visszajelzést kapott a hozzászólóktól, akik értékelték őszinteségét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Teljesen 'természetes' lett, és az a fontos, te jól érzed magad! Meg se mondanám, hogy plasztika." 

"Jól tetted, főleg ha így érzed maga újra jól a testedben! Az esztétikus plasztika sosem szégyen."

"Szerintem semmi gond nincs a plasztikával, míg az ember egy egészséges kontrollt tud tartani benne. Sok más dologgal segítjük a testünk és lelkünk egészséges fennmaradását, legyen az krém, masszázs vagy akár egy plasztikai műtét."

"Szerintem nem kell magyarázkodnod senkinek! Egyértelmű hogy az ember teste megváltozik, sőt a gondolkodásunk is, ahogy érünk és kiteljesedünk nőként. Semmi gond azzal, hogy megcsináltattad. A te tested, a te döntésed! Szép vagy, és a kisugárzásod is bomba."

Magyar sztárok, akik vállalják a mellplasztikájukat

Vasvári Viviennek az atlétika, a sok futás miatt kicsik voltak a mellei, így amint betöltötte a 18-at, plasztikáztatott. Második gyermeke születése után újabb műtétre vállalkozott. Képes összeállításunkban megnézheted az előtte-utána fotókon azokat a hazai sztárokat, akik nem titkolják, mellplasztikán estek át. 

Ezt is szeretjük