15 évig keresett modell volt - Dóra mára egy másik nővé plasztikáztatta magát

Vadócz-Bajner Dóra semmi kivetnivalót nem lát a plasztikában, ő csak jól szeretné érezni magát a bőrében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vadócz-Bajner Dóra 15 évig az egyik legnépszerűbb manöken volt, a legnagyobb tervezőkkel dolgozott együtt. Férje, Vadócz Krisztián focista még akkor vette el, mikor modellkedett. Mára már visszavonult a kifutóról és a rivaldafényből.

Az elmúlt négy évben több tucat szépészeti beavatkozáson esett át, de nem azért, hogy másoknak megfeleljen.

Vadócz-Bajner Dóra plasztikái

15 évig kifutómodell volt, Náray Tamástól Zoób Katiig az összes nagy tervezőnek és divatcégnek dolgozott. A 2011 júniusában, a Bazilikában tartott templomi esküvőre is Náray tervezte a menyasszony és a vőlegény ruháját. 

vadocz-bajner-dora-regen
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Mostanra változtatott a mellén, a fenekén, az orrán, az arcába töltések és szálazások kerültek, de még mindig nem elégedett a külsejével. 

- Az Instagram-trend felhívta a figyelmemet arra, hogy valakinek kerekebb a popsija, nagyobb a cicije, és ez megtetszett. Ezek miatt kezdtem el magamon ezeket a változtatásokat. 

vadocz-bajner-dora-plasztika
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Egy nő sosem lehet teljesen elégedett önmagával, én is mindent szeretnék elkövetni azért, hogy tökéletesítsem magamat, mindig van mit csiszolni. Nagyon maximalista vagyok, nagyon törekszem a tökéletességre. Nyilván relatív a szépség, kinek mi tetszik. Nekem ez tetszik, így érzem jól magam, saját magamnak szeretnék megfelelni, ebben semmi kivetnivalót nem látok. Sok nő tucatra van műtve, de azt gondolom, hogy a kisugárzás és egyéniség, ha van személyiség, azt nem lehet elvenni - mondta a Fókusznak

A cikk az ajánló után folytatódik

- Volt olyan modell-lány, aki a képem alá kommentelt, hogy mi történt velem. Eltelt tíz év, az akkor volt, és az, hogy én közben mertem változtatni, ez az én felelősségem, az én jogom. Én így érzem jól magam - vallotta be a műsorban. 

vadocz-bajner-dora-fokusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Azért műttetett magából egy teljesen más kinézetű nőt, mint amilyen korábban volt, mert ő így érzi jól magát a bőrében. Szerinte csak Magyarországon tartják még mindig ördögtől valónak a plasztikát, és tagadják le sokan, Oroszországban vagy Amerikában sokkal elfogadottabbak a szépészeti beavatkozások. 

Az RTL Klub műsorában azt mondta, szerinte tudja, hol a határ, csak addig plasztikáztat, amíg úgy nem néz ki, ahogy arról álmodik. Hogy ez mikor következik be, azt még ő sem tudja, lehet, még évekbe telik. Mostanra már egy lakás árát elköltötte a beavatkozásokra.

vadocz-bajner-dora-fokusz2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- 30-40 millió forint ment el négy-öt év alatt. Ebben benne vannak a töltések, szálazások, kezelések, műtétek. Nem minden családtagom támogatja a szépészeti beavatkozásaimat, de azért szeretnek, aki vagyok, nem lettem attól más ember, hogy szépészeti beavatkozáson esek át. 

Geronazzo Mária fiatalon ilyen csinos nő volt

Az emberek többsége leginkább furcsa megjelenése miatt emlékszik a ma már 63 éves celebre: vastag szájaival mindenhol nagy feltűnést kelt. Sokak számára érthetetlen, miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

Ezt is szeretjük