Horváth Gréta férje hűtlenségéről: "Több lány is jelentkezett, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt dolga akadt"
Horváth Gréta és Meggyes Dávid ősszel még együtt képzelték el a jövőjüket, házat újítottak fel, és közös családot terveztek.

horváth-gréta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 7-én bombaként robbant a hír, hogy a 2019-es Ázsia Expressz sokak által kedvelt párosa, Horváth Gréta és Meggyes Dávid négy és fél év után külön utakon folytatják tovább. A sztáranyuka az Instagramon jelentette be, hogy férje kilép az ő és előző házasságából született gyermeke életéből.

A hétvégén Meggyes Dávid szintén a közösségi médiában tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben védelmébe vette volt kedvesét. Nem értette, az emberek miért bántják Grétát, hiszen neki lett időközben valakije, ő döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatuknak, döntésébe pedig Gréta majdnem belepusztult.

Horváth Gréta férje hűtlenségéről

Az influenszer megosztotta ezt a posztot a saját oldalán, a bejegyzést annyival kommentálta, értetlenül áll a dolog előtt, és esnek ki a csontvázak az elmúlt négy és fél évet illetően. Most a Blikknek beszélt férje hűtlenségéről, elárulta, teljesen összetört a történtek miatt.

meggyes
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

- Nem értem az egészet, hiszen mi most novemberben átalakítottuk a ház egy részét, készülve a közös gyerekre és helyet csinálni neki a későbbiekben. Elkészült a férjem saját gardróbszobája is, amire vágyott - ecsetelte a lapnak adott közleményében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is megosztotta, hogy ez idő alatt a férfi vezetéknevét is felvette, hiszen nagyon fontos volt Dávid számára, és neki is sokat jelentett, hogy a nevükben is egy család legyenek. 

A legijesztőbb az egészben, hogy több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt "dolga" akadt...

- folytatta, majd hozzátette, teljesen megtörték az események, sosem érezte magát ennyire csalódottnak.

Azokra a pletykákra is reagált, amelyekről a napokban lehetett hallani. Több cikk született arról, hogy Meggyes Dávid új párja a Dancing with the Stars profi táncosnője, Stana Alexandra, aki novemberben szintén bejelentette a válását.

Stana Alexandra a Dancing with the Stars 2021-es évadában táncpartnerével, Árpa Attilával.
Stana Alexandra a Dancing with the Stars 2021-es évadában táncpartnerével, Árpa Attilával.
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- Sajnos a férjem annyira nem volt velem korrekt, hogy elém álljon, és az igazat a szemembe mondja. Azt, hogy megcsalt, és azt, hogy kivel. Amikor elköltözött, könyörögtem, hogy mondja meg az igazságot, és úgy hagyjon itt minket. Akkor egy teljesen más lány nevét mondta nekem. Teljesen más tudatban akart engem és a gyereket itt hagyni.

Árpa Attila és párja

A barna hajú szépséggel Árpa Attila a 2016-os válása után ismerkedett meg, de akkor még egyikük sem gondolkozott hosszú távú kapcsolatban. Kapcsolatuk döcögősen indult: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

Cover-fotó:TV2/Ázsia Expressz

Ezt is szeretjük