Válik a Dancing with the Stars szerelmespárja: a műsor alatt jól leplezték problémáikat

Köcse György és Stana Alexandra, a Dancing with the Stars szerelmespárja öt hónap házasság után válnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Köcse György és Stana Alexandra nevét a Dancing with the Stars első évadában ismerték meg a nézők: a 2020-as adásokban az előbbi Pásztor Anna, az utóbbi Győrfi Dani profi táncpartnere volt.

2021 őszén Köcse György Dobó Kata színésznő, rendező, míg Stana Alexandra Árpa Attila színész, rendező párja volt a TV2 show-műsorában. 

Stana Alexandra és Köcse György válik

Köcse György 12 együtt töltött év után a Dancing with the Stars első évadában jegyezte el szerelmét, a második évadban pedig már házaspárként léptek a parkettre: polgári esküvőjüket szűk, családi és baráti körben június elején tartották, míg a lakodalmat augusztus 20-án, a szabolcsi Biriben található, vidéki kúrián rendezték meg, amire már a barátaikat és a külföldön élő családtagjaikat is meghívták.

Stana Alexandra néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán tudatta, hogy kevesebb mint fél évvel az esküvő után Köcse Györggyel külön utakon folytatják. 

"Nem telik el nap, hogy ne kérdeznétek, mi a helyzet velünk... ez teljesen érthető, hisz végigkövettétek közös kis mindennapjainkat. Az élet most úgy alakult, hogy Gyurival külön utakra térünk. A szeretet örökké megmarad" - írta a fekete hajú szépség az Instagramon.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Bors azt írta, jól tudták leplezni a köztük lévő feszültségeket, mert a versenyzőtársak és a stáb sem vett észre semmit a házaspár problémáiból. A bejelentés után rögtön megindultak a pletykák, hogy a nőcsábász Árpa Attilának is köze lehet a történtekhez, ő volt ugyanis a show-műsorban a gyönyörű táncosnő táncpartnere. 

Stana Alexandra és Árpa Attila a 2021-es Dancing with the Stars elődöntőjében.
Stana Alexandra és Árpa Attila a 2021-es Dancing with the Stars elődöntőjében.
Fotó: TV2

- A saját magánéletemről sem nyilatkozom soha, máséról pláne nem fogok. Alexandrával nagyon jó barátok vagyunk, illetve egy Alexandrával boldog párkapcsolatban élek, de ő egy másik Alexandra. Így tehát egy biztos, nem miattam válik a táncpartnerem - nyilatkozta a napilapnak az ötvenéves sztár. 

Árpa Attila és párja, Alexandra

A barna hajú szépséggel Árpa Attila a 2016-os válása után ismerkedett meg, de akkor még egyikük sem gondolkozott hosszú távú kapcsolatban. Bár hivatalosan már nem alkottak egy párt, nem távolodtak el egymástól. Barátokként gyakran beszéltek és találkoztak. Néhány év elteltével azonban be kellett látniuk, hogy nem bírják a másik nélkül.

Ezt is szeretjük