Deutsch Anita szexi estélyiben lepte meg férjét: Kinizsi Ottó heves csókkal reagált rá

A Dancing with the Stars döntőjében Deutsch Anita is csatlakozott férje, Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsi egyik produkciójához.

kinizsi-otto-deutsch-anita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 19 évvel ezelőtt a Barátok közt szereplőiként szerettek egymásba. 2004-ben összeházasodtak, nagyobbik lányuk, Emma 2005-ben, a kisebbik, Hanni 2010-ben született.

Deutsch Anita ma már civil munkát űz, öt éve a Budafoki Pincejárat művészeti vezetője, de emellett színésznőként is dolgozik, legutóbb a Jóban Rosszban sorozatban vállat egy kisebb szerepet. 

Deutsch Anita a Dancing with the Starsban

Kinizsi Ottó évekkel ezelőtt átállt a kamera másik oldalára, és rendezőként dolgozik, a hírnévvel járó szerepléssel is leszámolt, de az bakancslistás álma volt, hogy szerepelhessen a Dancing with the Starsban. 

Deutsch Anita megjelent a Dancing with the Stars második adásában, és lekevert egy pofont Kinizsi Ottónak.
Deutsch Anita megjelent a Dancing with the Stars második adásában, és lekevert egy pofont Kinizsi Ottónak.
Fotó: TV2

A Story magazinnak októberben azt nyilatkozta, a táncos show-műsort neki találták ki, mert nincs benne ármánykodás, csak a teljesítmény számít, versenyezni pedig nagyon szeret. Az, hogy odaadással és jól táncol, a zsűrinek és a nézőknek is feltűnt, egészen a fináléig menetelt profi partnerével, Szőke Zsuzsival. Köztük, valamint a Tóth Andi és Andrei Mangra párosa között dőlt el, ki győz a 2021-es évadban - végül az utóbbiak nyerték el a trófeát. 

kinizsi-otto-deutsch-anita2
Fotó: TV2

Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsi a döntőben is okozott jó pár emlékezetes pillanatot, ezek közé tartozott az a jelenet, amit a nézők már egy korábbi adásban is láthattak: Ottó bekötött szemmel szenvedélyes táncot lejtett partnerével, majd megjelent a felesége. 

kinizsi-otto-deutsch-anita3
Fotó: TV2

Deutsch Anita a döntőben egy nagyon szexi, flitteres estélyit viselt, és amikor férje meglátta, ezúttal nem pofon csattant el, hanem egy csók: Kinizsi Ottó egy szenvedélyes csókkal köszöntötte a feleségét, nem hagyott arra időt, hogy az lekeverjen neki egy pofont.  

kinizsi-otto-deutsch-anita4
Fotó: TV2

A 47 éves sztár a való életben egyáltalán nem féltékeny a férjére és annak profi táncpartnerére. A Tények Plusznak azt nyilatkozta, kifejezetten hálás a műsornak, azt sem bánja, hogy Kinizsi Ottó rengeteg időt töltött a próbateremben, mert a táncnak köszönhetően kicsattan a boldogságtól.

- Akármennyire fáradt, ha hazajön, mindig sugárzik. A lányokkal azt beszéltük, hogy olyan, mintha fiatalodott volna tíz évet, mert nagyon jót tesz a lelkének. Úgyhogy nagyon hálásak vagyunk ezért, hogy most egy boldog, feltöltött, tervekkel és vágyakkal teli apukát és férjet kapunk idehaza.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönheti, hogy egymásra találtak. Az előbbi 1999-ben, az utóbbi 2001-ben csatlakozott az RTL Klub napi sorozatának stábjához. 2004-ben házasodtak össze, 2005-ben, majd 2010-ben váltak szülőkké. A házaspár nagyobbik lánya 2021. január 20-án ünnepelte a 16. születésnapját, ebből az apropóból édesanyja az Instagramon egy közös képpel köszöntötte fel. 

Ezt is szeretjük