Ördög Nórát ennél szebb estélyiben nem láttuk idén: talpig aranyban csillogott a Dancing with the Starsban

Ördög Nóra ezeket a káprázatos ruhákat viselte 2021 őszén a Dancing with the Stars második évadának zsűritagjaként.

ordog-nora-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A versenytáncos múlttal büszkélkedhető Ördög Nóra 2021 őszén a TV2 Dancing with the Stars című műsorának zsűritagjaként csillogóbbnál csillogóbb ruhákba bújt. 

Ahogy a profi táncosok fellépőruháit, úgy a negyvenéves tévés által viselt kreációkat is gyakran díszítették flitterek. 

Ördög Nóra ruhái a 2021-es Dancing with the Starsban

Holdampf Linda volt, hogy dögös, rövid ruhába öltöztette az ítészt, de többnyire földig érő estélyiket adott rá, amiket hol flitterek, hol tüllök, máskor rojtok díszítettek. 

Stylistként arra figyelek - éppúgy, mint Demeter Richárd kollégám is, hogy a csajok külön-külön is ragyogjanak, gyönyörűek legyenek, de együtt is jól mutassanak a ruháikban, legyen közöttük harmónia. És mivel a Dancing with the Stars egy glamourtévéműsor, így a csillogásé a főszerep - mondta a stylist a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egyik legkülönlegesebb darab az alkalmi ruha volt, amit ötödik adásában, a Magyar Sztárok Éjszakáján viselt. Merő Péter tervezte, és a nagyközönség előtt a 2021 októberében immár nyolcadik alkalommal megrendezett Budapest Central European Fashion Weeken láthatta először a nagyközönség, ahol a magyar tervezők a 2022-es tavaszi-nyári kollekciójuk darabjait vonultatták fel.  

Képes összeállításunkban Ördög Nóra a Dancing with the Stars 2021-es évadában viselt hét ruháját - köztük a döntőben viselt estélyit is - láthatod, amelyek szerintünk a legkülönlegesebbek voltak.

Ezt is szeretjük