Nyári Dia meseszép estélyibe bújt a Televíziós Újságírók Díja gálán: íme, az est legszebb sztárjai

Nyolcadik alkalommal osztották ki a Televíziós Újságírók Díját. Képeken a szerda esti gála sztárjai.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyolcadik alkalommal osztották ki szerda este a Televíziós Újságírók Díját: 12 kategóriában három-három tévés személyiség vagy produkció közül kerültek ki a 2020-as év legjobbjai a szeptember 8-án este a Budapest Music Centerben megrendezett gálán. 

Az RTL Klub hat, a TV2 öt, a Spektrum Home egy elismerést vihetett haza. (A jelöltek és a díjazottak teljes listáját korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashatod.)

A Televíziós Újságírók Díja gála sztárjai

A legjobb heti sorozat a Mellékhatás (RTL Klub) lett, míg a legjobb napi sorozat a Mintaapák (TV2). A legjobb színész díját Scherer Péter (RTL Klub – Apatigris), a legjobb színésznőét Sztarenki Dóra (Mellékhatás – RTL Klub), a legjobb mellékszereplőét Barta Ágnes (Mellékhatás – RTL Klub) vehette át. A Barátok közt ugyan nem kapott jelölést, de a gálán megemlékeztek a 2021. július 17-én, közel 23 év és 10 456 epizód után véget ért, ikonikus napi sorozatról is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nyári Diát is a Barátok köztnek köszönhetően ismertük meg: 2010 és 2018 között formálta meg Holman Hannát. A tinédzserből időközben 27 éves, vonzó nő lett, aki tavaly júliusban, kisfiuk második születésnapján ment férjhez sportriporter párjához, Kovács Dánielhez. Szerepel az RTL Klub Hotel Margaret című, napi bűnügyi sorozatában is, amit júliusban kezdett el forgatni a Keresztanyu stábjával a produkció showrunnere, producere, Hámori Barbara.

Nyári Dia a Televíziós Újságírók Díja gálán egy meseszép, Daalarna estélyiben vonta magára a figyelmet. Képes összeállításunkban megnézheted a díjátadó legcsinosabb sztárjait. 

Ezt is szeretjük