Nyári Dia meseszép estélyibe bújt a Televíziós Újságírók Díja gálán: íme, az est legszebb sztárjai
Nyolcadik alkalommal osztották ki a Televíziós Újságírók Díját. Képeken a szerda esti gála sztárjai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyolcadik alkalommal osztották ki szerda este a Televíziós Újságírók Díját: 12 kategóriában három-három tévés személyiség vagy produkció közül kerültek ki a 2020-as év legjobbjai a szeptember 8-án este a Budapest Music Centerben megrendezett gálán. 

Az RTL Klub hat, a TV2 öt, a Spektrum Home egy elismerést vihetett haza. (A jelöltek és a díjazottak teljes listáját korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashatod.)

A Televíziós Újságírók Díja gála sztárjai

A legjobb heti sorozat a Mellékhatás (RTL Klub) lett, míg a legjobb napi sorozat a Mintaapák (TV2). A legjobb színész díját Scherer Péter (RTL Klub – Apatigris), a legjobb színésznőét Sztarenki Dóra (Mellékhatás – RTL Klub), a legjobb mellékszereplőét Barta Ágnes (Mellékhatás – RTL Klub) vehette át. A Barátok közt ugyan nem kapott jelölést, de a gálán megemlékeztek a 2021. július 17-én, közel 23 év és 10 456 epizód után véget ért, ikonikus napi sorozatról is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nyári Diát is a Barátok köztnek köszönhetően ismertük meg: 2010 és 2018 között formálta meg Holman Hannát. A tinédzserből időközben 27 éves, vonzó nő lett, aki tavaly júliusban, kisfiuk második születésnapján ment férjhez sportriporter párjához, Kovács Dánielhez. Szerepel az RTL Klub Hotel Margaret című, napi bűnügyi sorozatában is, amit júliusban kezdett el forgatni a Keresztanyu stábjával a produkció showrunnere, producere, Hámori Barbara.

Nyári Dia a Televíziós Újságírók Díja gálán egy meseszép, Daalarna estélyiben vonta magára a figyelmet. Képes összeállításunkban megnézheted a díjátadó legcsinosabb sztárjait. 

Ezt is szeretjük