Ő Árpa Attila ritkán látott párja: Alexandrával négy éve él se veled, se nélküled kapcsolatban

Árpa Attila a válása után ismerkedett meg Alexandrával, akivel egy év után szakítottak, de nem bírták sokáig külön.

árpa-attila-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attila neve mára összeforrt a macsósággal. A színész-producer a ’90-es évek végétől több magyar filmben dobogtatta meg a hölgyrajongók szívét sármos külsejével. Hollywood is felfigyelt rá, olyan külföldi alkotásokban láthattuk többek között, mint az Atomszőke, a Colette vagy a Vörös veréb.

A Dancing with the Stars második évadának versenyzőjeként azt bizonyította be, hogy a marcona külső érző szívet takar. Nem véletlen, hogy sorra kapta a maximális pontszámokat a zsűritől, ha a romantikus oldala került előtérbe, sokszor illették azzal a dicsérettel, jól áll neki, ha érzékeny, szerelmes figurát jelenít meg a táncparketten.

Árpa Attila és párja, Alexandra

Van miből merítkeznie ezen a téren, hiszen évek óta szerelmes gyönyörű kedvesébe. A ritkán látott Alexandrával eleinte döcögősen indult a kapcsolatuk: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

A barna hajú szépséggel Árpa Attila a 2016-os válása után ismerkedett meg, de akkor még egyikük sem gondolkozott hosszú távú kapcsolatban.

- Mindig is szenvedélyes kapcsolat volt a miénk, de az első együttlétünkkor még egyikünk sem gondolta komolyan a dolgot. Legalábbis a kezdetben, aztán Alexandra érzései egyre inkább kezdtek elmélyülni, én viszont nem szerettem volna rögtön elköteleződni a válásom után, úgyhogy szakítottunk - mesélte a Story magazinnak 2021 novemberében.

árpa attila dancing
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Bár hivatalosan már nem alkottak egy párt, nem távolodtak el egymástól. Barátokként gyakran beszéltek és találkoztak. Néhány év elteltével azonban be kellett látniuk, hogy nem bírják a másik nélkül.

- Rájöttem, hogy mellette önmagam tudok lenni, és olyannak szeret, amilyen vagyok. Nem vágytam már erőfitogtatásra, harcra, drámára, csupán egy kiegyensúlyozott, nyugodt, stabil párkapcsolatra. Persze nem azt mondom, hogy nincsenek köztünk összezörrenések, az elmúlt három év alatt többször is rezgett a léc, de végül mindig visszatalálunk egymáshoz!

Noszály Sándor párja bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű bikiniben Noszály Sándor kedvese, valamint további közös képeken mutatjuk meg a szerelmeseket.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük