Lékai-Kiss Ramóna átlátszó ruhába bújt: Kasza Tibi megjegyzést is tett rá a Dancing with the Starsban

Lékai-Kiss Ramóna merész ruhát viselt a Dancing with the Stars második évadának első adásában. Mutatjuk a versenyzők kreációit is!

kiss-ramona-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 25-én, szombaton este elindult a Dancing with the Stars második évada, amelyben tizenkét híresség profi táncpartnere oldalán mutatja meg hétről hétre, mit tanultak a nyári hónapok alatt a kemény próbákon. 

Demcsák Zsuzsa és Suti András, Dobó Kata és Köcse György, Nagy Réka és Hegyes Bertalan, Hevesi Krisztina és Baranya Dávid, Metzker Viktória és Márki Norbert, Tóth Andi és Andrei Mangra, Árpa Attila és Stana Alexandra, Cooky és felesége, Szécsi Debóra, Kamarás Iván és Mikes Anna, Kempf Zozo és Keresztszegi Ramóna, Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsi, valamint Kozma Dominik és Lissák Laura lesz látható a táncparketten hétről hétre. 

Lékai-Kiss Ramóna átlátszó ruhája a Dancing with the Starsban

Vagyis a Nicsak, ki vagyok? győztese, a DJ Metzker Viktória és profi táncpartnere már nem léphet versenyzőként a parkettre, ők estek ki az első adás végén. A TV2 táncos show-műsorának tavalyi győztese, Gelencsér Tímea a produkció interaktív, online háttérműsorának háziasszonyaként tért vissza a második évadban. Az első adásban Köllő Babett, Till Attila és Kasza Tibi voltak a vendégei. 

Az utóbbi nem állta meg szó nélkül, hogy ne tegyen megjegyzést a produkció női műsorvezetőjének, Lékai-Kiss Ramónának a bevállalós ruhájára. 

- Egyébként Ramóna meg csodálkozik, hogy ebben az influenzás időben nem tud meggyógyulni. Idejön, és nem az évszakhoz illően öltözik.

Képes összeállításunkban nem csak Lékai-Kiss Ramóna, hanem a versenyzők emlékezetes ruháit is láthatod. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük