Tolvai Reni merész estélyibe bújt a gálán: a Just Clear Award legszexibb díjazottja volt
A sportélet szereplői mellett fitt színészeket, műsorvezetőket, énekeseket is díjaztak a 2021-es Just Clear Award Gálán.

tolvai-reni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerda este ismét megrendezték Magyarország egyetlen Fitness és Életmód Díjátadó Gáláját, a Just Clear Award Gálát. A nagyszabású díjátadóra meghívást kaptak a hazai fitnesz- és üzleti világ meghatározó szereplői, a média, valamint a közélet kiemelkedő személyiségei is. 

Átadták a Just Clear Award idei hivatalos sportszakmai díjait, melyekkel a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség versenyein elért legjobb eredményeket és szakembereit díjazták. A fitnesz és testépítő versenysport kiválóságai mellett díjat kaptak az év legjobb oktatói, az év edzői, sportegyesülete, de a szakmai zsűri kiválasztotta az év fitnesztermét és a leginnovatívabb edzésmódszert is. 

Tolvai Reni a Just Clear Award legszexibb sztárja volt

Az üzleti, média- és művészvilág legfittebb példamutató képviselői is átvehették az elismerést a 2021. szeptember 22-én a Budapest Rendezvényhajón tartott Just Clear Award gálaestjén. 

- A Just Clear Award létrehozásánál fontos célunk volt, hogy a sportszakmai szereplők mellett nyissunk a szélesebb közönség felé is. Több kategóriában is díjazunk közéleti személyiségeket, akik egész évben rendszeresen felhívják a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, így a zenészek, színészek, műsorvezetők, influencerek, üzletemberek közül is megválasztjuk az év legfittebbjeit - mondta el Bara Csaba főszervező.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Idén így legfittebb színésznő Trokán Nóra, legfittebb női műsorvezető Mádai Vivien, a legfittebb női előadó Tolvai Reni lett, aki merészen felsliccelt és dekoltált, flitteres estélyi ruhájával az est legszexibb sztárja volt. A merész kreációt Kiss Márknak köszönhette. 

Képes összeállításunkban megnézheted a díjazott sztárokat és a Just Clear Fitness és Életmód Award legcsinosabb hírességeit. (A díjazottak listája a képgaléria alatt található.)

A 2021-es Just Clear Fitness és Életmód Award nyertesei

A legfittebb női előadó: Tolvai Reni
A legfittebb férfi előadó: Szakács Gergő
A legfittebb női műsorvezető: Mádai Vivien
A legfittebb férfi műsorvezető: Istenes László
A legfittebb színésznő: Trokán Nóra
A legfittebb színész: Fenyő Iván
A legfittebb üzletasszony: Kulcsár Edina
A legfittebb üzletember: dr. Krasznai Zsolt
A legfittebb influenszer: Zimány Linda
A legfittebb férfi influenszer: Papp Olivér
Az év edzője: Katus Attila
Az év online edzője: Rubint Réka
Az év női prezentere: Rubint Réka
Az év diétaprogramja: Kasza Tibi, a Challenge módszer kitalálója
Az év legfittebb sztárséfje: Rácz Jenő
Az év egészségnagykövete: Gelencsér Tímea 

Schobert Norbi Update Keto termékei is nyertek az év szénhidrátcsökkentett termékcsaládja kategóriában.

Ezt is szeretjük