Palvin Barbi királynőként tündökölt a velencei filmfesztiválon: ezüst estélyiben csillogott
Palvin Barbara mindhárom kreációban lenyűgözően nézett ki a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon.

palvin-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2020-as felemás év után a 2021. szeptember elsején indult és szeptember 11-ig tartó 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon ismét számos sztár tiszteletét teszi. 

Megszokhattuk már, hogy nemcsak a filmes világ nagyjai, hanem számos ismert modell is a vörös szőnyegre lép. 

Palvin Barbara ismét tündökölt a velencei filmfesztiválon

Palvin Barbara is rendre megjelent az elmúlt években a velencei filmfesztiválon. 2020-ban ugyan távolt maradt, de két év kihagyás után a nyitóünnepségen, a Madres paralelas című film vetítésére érkezve ellopta a show-t. A külföldi lapok ódákat zengtek megjelenéséről: nem csak a ruhájáról, de sminkjéről és különösen a frizurájáról. A Grazia magazin egyenesen azt írta, a 27 éves sztár mutatta be az év talán egyik inspirálóbb megjelenését.

A cikk az ajánló után folytatódik

A világhírű magyar modell a következő napokban is a vörös szőnyeg sztárja volt, és természetesen ezúttal is egy-egy Armani Privé Couture kreációban tündökölt: a Dűne szeptember 3-i premierjén egy ezüstös, lágy esésű darabban, szeptember 4-én, a Competencia Oficial című film bemutatójára pedig egy tengerészkék, futurisztikus szabású ruhában. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viselt eddig Palvin Barbara a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon.

Cover-fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Ezt is szeretjük