Noszály Sándor párja bikiniben is dögös: a háromgyerekes Orsival egy éve vannak együtt
Noszály Sándor és Orsi 2020 nyarán egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor nevét a ’90-es években sikeres teniszezőként ismerte meg az ország. Öt alkalommal nyerte el az év magyar teniszezője címet. 

Nem véletlen, hogy ő volt hazánk első Nagy Ő-je 2003-ban: a hölgyrajongók nem csak a pályán nyújtott teljesítménye miatt figyeltek fel rá, macsó külsejével is jó pár rajongót szerzett. 

Noszály Sándor barátnője bikiniben

Ugyan a műsorban 25 gyönyörű nő szállt ringbe a kegyeiért, végül ott nem sikerült megtalálnia élete párját. 18 esztendő elteltével azonban fordult a szerencséje a szerelem terén, 2020 júliusa óta alkot egy párt a rúdtáncfitnesz-oktató Orsival. A háromgyermekes édesanyát közvetlenül azután ismerte meg, hogy hazaköltözött Amerikából, ahol tíz évig élt.

- Egyik este elmentem szórakozni, ahol összefutottunk, és végül olyan jól alakult a buli, hogy számot cseréltünk, és komoly SMS-ezésbe kezdtünk. Éppen a pandémia kezdete előtt fűztük szorosabbra a kapcsolatunkat, és úgy tűnik, jól döntöttünk, hiszen boldogok vagyunk együtt. Három gyerkőc édesanyja, közben pedig oktatóként dolgozik. Mivel komoly sportmúltja van, megérti, hogy rengeteget utazom, ami nagyon fontos - mesélte a 49 éves sármőr a Ripost 7 interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pár filozófiája szerint csak a jelen számít, ennek megfelelően igyekeznek minden kettesben töltött pillanatot tartalommal megtölteni. 2021 nyarán a Balatonnál romantikáztak, erről az egykori teniszcsillag az Instagram-oldalán képeket is posztolt. Orsi dögös, bikinis fotóitól ámultak a követők.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű bikiniben Noszály Sándor kedvese, valamint további közös képeken mutatjuk meg a szerelmeseket.

Ezt is szeretjük