Sarka Kata fürdőruhás fotókon: dögös Baywatch-lányként pózol a tengerparton

Sarka Kata a vízimentőbódénál olyan dögösen pózol, mint az ikonikus sorozat színésznői.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1989-ben indult amerikai televíziós sorozat, a tíz éven át futott Baywatch világszerte hatalmas sikert aratott. Valamelyik csatornán mindig fut az ismétlése.

A sorozatban a malibui vízimentők mindennapjait követhetjük figyelemmel, élükön Mitch Buchannonnel (David Hasselhof), akik a tengerparton vagy a vízben bajba került emberek kimentésén kívül a közrend betartásával is foglalkoznak. Közben a bombázó nők és a jóképű férfiak magánéletébe, szerelmi kapcsolataik alakulásába is bepillantást nyerhetünk.

Sarka Kata fürdőruhás fotói

Aki meglátja Sarka Kata friss, fürdőruhás fotóit, annak biztosan elsőre a Baywatch ugrik be, a 34 éves sztár ugyanis a homokos tengerparton, illetve egy vízimentőbódénál pózol. Azt, hogy pontosan hol nyaral családjával, nem tudni, mindössze a #loveplace #happiness #lovemyfamily hashtageket írta a képekhez. 

A fotókkal nagy sikert aratott, pár óra alatt hétezer lájkot gyűjtött be. Nem csoda, hiszen az elmúlt években ritkán láttuk fürdőruhában vagy bikiniben - utoljára tavaly januárban. Képes összeállításunkban megnézheted a ritkán látott fotókat.

Ezt is szeretjük