A Nyerő Párosban még turbékoltak: ezért szakított Kárpáti Rebeka és párja, Fecó

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc, azaz Fecó a közösségi oldalaikon jelentették be, hogy szakítottak.

karpati-rebeka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebeka és fodrászként dolgozó párja, Frohner Ferenc, azaz Fecó kettősét a nézők idén ősszel a Nyerő Páros ötödik évadában ismerhették meg. 

Akkor még turbékoló szerelmespárként láthattuk őket, akiket csak még közelebb hozott egymáshoz az RTL Klub sztárpáros vetélkedője – a forgatás végére még a gyerekvállalás is szóba került közöttük. 

Kárpáti Rebeka és Fecó szakítottak

Ezért is ért sokakat meglepetésként, hogy kedd este az Instagram-oldalukon bejelentették: szakítottak. 

„Egy nő, ki mellett a legnagyobbat fejlődtem meg. Megannyi dolgot köszönhetek neked… Kitartottunk egymás mellett és emeltük egymást azért, hogy építhessünk egy közös jövőt. Azonban elcsúsztunk valamin… Ennek ellenére elképesztő, miken mentünk keresztül és mennyi közös élményt adtál nekem. Tisztelettel, szeretettel gondolok Rád és Ránk! Köszönöm az elmúlt két évet Bec… Hatalmas érték vagy!” – olvasható Fecó posztjában. 

Kárpáti Rebeka műsorvezető, a Jóban Rosszban egykori szereplője, egykori szépségkirálynő kissé hosszabban írt az érzelmeiről. Remélte, hogy Fecó lesz az, aki mellett megállapodik és akinek gyereket szül, de nem így lett, elmentek egymás mellett. 

„Az első randinkon a lábhintőporozás és a váratlan salsa klubba toppanás után, de még a titkos földalatti báros élőzenés rockabilly táncunk előtt beültünk valahol a Király utcánál egy bárba beszélgetni.

Itt „láttalak meg” Téged úgy igazán először. Itt volt az első igazán mély, komoly beszélgetésünk, ami annak ellenére, hogy fura volt, mert életemben akkor találkoztam veled másodszorra, mégis természetes volt, mert valahonnan már „ismertelek”. Először nyíltunk meg egymásnak… megfejtettük a nagy miérteket, hogyanokat, és megosztottuk az elképzeléseinket a jövőről.

Akkor egy olyan mondat hagyta el a számat, ami azóta belém égett a jelenettel, ahogy fogod a whiskeys poharat - amibe langyos vizet kértél, mert így iszod -, a tekinteted, ahogy könyököltél a pulton és bociszemekkel néztél a lelkembe.”

„Ha nekem az a dolgom veled - a szó nem materiális értelmében -, hogy ma este egy fantasztikusat beszélgessünk, amiben van egy Olyan mondatod, akkor az… ha az a dolgom veled, hogy szerelmes legyek beléd és rengeteg közös élményünk és tanulásunk legyen egymás mellett, akkor az… Ha az, hogy szüljek neked gyereket és lehozzunk egy életet együtt - de legalább a legnagyobb részét -, akkor az a dolgom Veled. De egy biztos: tudni, pontosabban érezni fogom, ha megtörtént az, aminek meg kellett sorsszerűen abban az adott élethelyzetben. Mi itt tartunk most.

Őszintén szerettem volna, ha Te leszel az, akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett.

Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben.

Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy, akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök, és a leges-legjobbakat kívánom Neked. Szeretettel, Becc”

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Kárpáti Rebeka és Fecó a Fókuszban beszélt arról, hogy elmúlt a szerelem, és már nem egymással képzelik el a jövőt. 

- Rebi és én már nem alkotunk egy párt. Erről csak ennyit szeretnénk mondani, minden egyéb, ami köztünk volt, vagy ami az oka ennek az egész történetnek, az csak ránk tartozik. Nem volt tányérdobálás, óriási veszekedés - árulta el Fecó. 

karpati-rebeka-feco2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Harmadik fél sem volt, egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl, amikről lehet, hogy nem meséltünk. Kitartottunk egymás mellett, de most valahogy elfáradtunk ebben - vette át a szór Kárpáti Rebeka. 

Néhány napja már szét is költöztek, és a szerelem ugyan elmúlt, de a köztünk lévő szeretet és tisztelet megmaradt, csak a kapcsolatuk más minőségbe lépett. 

Árpa Attila és párja, Alexandra

A barna hajú szépséggel Árpa Attila a 2016-os válása után ismerkedett meg, de akkor még egyikük sem gondolkozott hosszú távú kapcsolatban. Kapcsolatuk döcögősen indult: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük