Czippán Anett 6 év után szakított párjával: a TV2 műsorvezetője el is költözött kisebbik fia apjától

Czippán Anett hat év után szakított kisebbik fia apjával.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett és nagyobbik fia édesapja 2014 augusztusában jelentették be, hogy öt év házasság után elválnak. Ekkor már fél éve külön éltek, a válási papírokat is beadták.

A TV2 műsorvezetőjére két évvel a válása után rátalált a szerelem az egyik, szintén a kereskedelmi csatornánál dolgozó kollégája személyében. Kisfiuk 2017 novemberében jött a világra.  

Czippán Anett szakított párjával

- Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit - bevallom - óriási kudarcként élek meg. De szembe kellett néznem ezzel. Meg kellett ráznom magam, és tudatosítanom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül - mesélte a Story magazinnak a 37 éves tévés, aki hónapokkal ezelőtt elköltözött kisebbik gyermeke apjától. 

czippan-anett2
Fotó: TV2

A hetilapnak azt mondta, inkább az egyedüllétet választotta, mint hogy benne maradjon egy olyan párkapcsolatban, aminek nem látja a jövőjét. A szerelem elmúlt, az egységük felbomlott, így pedig szerinte nem lehet egy párkapcsolatot működtetni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Azt éreztem, nem ez az én utam, nem ez az én jövőm. Nem ebben a kapcsolatban fogok kiteljesedni.

Két ember két irányba futott, közös cél nélkül.

- árulta el a lapnak a Trendmánia műsorvezetője. 

czippan-anett
Fotó: TV2

Bár édesanyaként nem egyszerű a helyzete két kisfiúval, akik két apától születtek, bízik benne, ahogy a válása, úgy ez a szakítás is békében és csendben zajlik, törekszik arra, hogy volt párjával is jó kapcsolatot ápoljon, ahogy a volt férjével is jóban vannak. Mindez a gyerekek miatt is fontos, akik szeptember elsején iskolába, illetve óvodába mentek. 

Mádai Vivien nemesi kúriában nőtt fel a Balatonnál

A TV2 műsorvezetője egy nemesi udvarházban töltötte gyerekkora egy részét. A 18. század végén Balatonfüreden épült nemesi borházat műemléknek nyilvánították, Mádai Vivien szülei újították fel, hogy luxusszállodaként üzemeltessék. A Gombás Kúriát 750 millió forintért eladásra kínálják.

Ezt is szeretjük