A TV2 híradósa és ritkán látott lányai: Váczi Gergő gyerekei szépek, mint az anyjuk
Váczi Gergő egy 12 és egy 10 éves kislány büszke apukája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Váczi Gergő 1999-ben kezdte tévés karrierjét az ATV bemondójaként. Három év után hagyta ott a csatornát, és igazolt át a TV2-höz, ahol olyan műsorokban láthattuk, mint a Kapcsoltam, a Magellán vagy az Aktív. 2018-ban ült először a Tények hírolvasói székébe, a csatorna nézői azóta tudhatják meg tőle, mi történik a nagyvilágban.

Míg híradósként mindig a komoly arcát mutatja, a hétköznapokban vajból van a szíve. Kislányai egy pillanat alatt le tudják venni a lábáról.

Váczi Gergő lányai, Dóri és Blanka

Feleségével, Krisztával már szülőkként álltak oltár elé 2013-ban, két gyermeket nevelnek. Mindketten nyári lányok: Dóri 2009 júniusában látta meg a napvilágot, Blanka 2011 júniusában. Nemcsak születésük hónapja egyezik meg, mindketten éppen olyan szépek, mint az anyukájuk.

Mivel már kiskamaszkorba léptek, óhatatlanul előfordulnak viták, és a rivalizálás is beindult köztük, amiből olykor nagy veszekedések tudnak kerekedni. Noha a szülők egy ideig hagyják, hogy lányaik egyedül rendezzék a soraikat, néha előfordult, hogy közbe kell avatkozniuk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Mindig is voltak köztük enyém-tiéd harcok, és többször estek már egymásnak, melyikük az ügyesebb, okosabb - de ez most más. Láthatóan csajosodnak, dúlnak a hormonjaik, én meg a család egy szem férfijaként néha csak állok elképedve, és hallgatom, ahogy kiabálnak egymással. A feleségemmel, Krisztával igyekszünk villámhárítóként funkcionálni, de csak egy bizonyos ponton szállunk be, mert muszáj megtanulniuk rendezni a konfliktusaikat - mesélte a Story magazinnak 2021 márciusában.

- De természetesen ettől még nem kérdés, hogy tündéri, imádni való lányok, akik bármennyire is szeretnének már felnőttként viselkedni, még gyerekek. Szerencsére még igénylik esténként a meseolvasást, ahogy én is. 

Ugyan a szürke hétköznapokban vannak bukkanók, a tévés örömmel veszi ezeket az akadályokat, hiszen nincs számára fontosabb a családnál.

- Nem titok, hogy édesapám elhagyott minket még gyerekkoromban, így semmilyen apai minta nincs előttem. Mégis hiszem, hogy jól működöm szülőként. És ebben van egy csodálatos társam is, a feleségem! Nem is értem azokat az apákat, akik nem tesznek meg mindent a családjukért! Én értük élek, dolgozom, küzdök meg a mindennapi problémákkal, hogy igazi hátországot biztosítsak számukra! 

Ákos tinédzser lányai: Anna és Kata

Az énekes legidősebb gyermeke, Marci 22 éves, egyetemre jár, külön él, már majdnem teljesen önálló, a legkisebb, Julcsi, kamasz, ő 11 éves. Március közepén Anna 19, Kata pedig 16 éves lett, velük édesapjuk posztolt apa-lánya fotót.

Ezt is szeretjük