Ő Szebeni István ritkán látott felesége: Anitát 9 éve, Kaliforniában vette feleségül
Szebeni István 2012 júniusában Kaliforniában mondta ki a boldogító igent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szebeni István volt a TV2 Aktív, illetve Magellán című műsorainak házigazdája, vezette a köztévé híradóját, dolgozott az Echo TV-nél, 2017-től pedig ismét a TV2 csapatát erősíti, a Tények egyik híradósa. 

A 44 éves tévés boldog férj és családapa, de magánéletéről csak ritkán nyilatkozik. 

Szebeni István felesége

2012. június 2-án vette feleségül párját, Anitát, akinek már a megismerkedésük után három hónappal megkérte a kezét. Kaliforniában mondták ki a boldogító igent: Ontario városban, egy pálmafák övezte, magyar templomban keltek egybe. Erről a házassági évfordulójuk alkalmából a Facebook-oldalán írt, és posztolt néhány esküvői fotót is. 

Feleségét, Anitát csak ritkán mutatja meg a nagy nyilvánosságnak, közösségi oldalain is csak kevés képet találunk a csinos, barna hajú nőről. 

A házaspár kisfia, Patrik 2015 áprilisában született meg. A tévés nem titkolta, hogy pár évig küzdöttek azért, hogy szülők lehessenek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Soha nem iszom, nem drogozok, nem dohányzok, az egészséges életmód nagyon fontos számomra. A fiam miatt is, hogy én ne hurcoljam haza a betegségeket. Ő az oviból folyton hozza a bacikat, de szerencsére már nem kapom el őket, és hála az égnek, Patrik pedig nem különösebben beteges, szerencsére az anyukájára hasonlít ebben - mesélte 2020 áprilisában a bdpst24.hu oldalnak. 

Patrik már nem fog az óvodából bacikat hazahozni, a híradós kisfia ugyanis szeptemberben megkezdi az első osztályt. 

Till Attila felesége, Kriszta

A műsorvezető 25 éves volt, amikor megismerkedett élete párjával és társával, Krisztinával, aki akkoriban a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt. A randijuk után egy héttel Tilla a szerelméhez költözött, akit négy hónappal később feleségül is vett. Egy héttel a házasságkötés után az újdonsült feleség első gyermeküket hordta a szíve alatt. 

Ezt is szeretjük