Shane Tusup és egzotikus szépségű barátnője szakítottak: Courtney 2 évig volt a párja
Shane Tusup szívhez szóló sorokkal tudatta, hogy Courtney és ő külön utakon folytatják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shane Tusup és barátnője, Courtney Brewer kicsit több mint két év után úgy döntöttek, hogy szakítanak. Erről szívhez szóló sorokkal az edző számolt be az Instagram-oldalán.

2019 novemberében ugyancsak a közösségi oldalán mutatta be a fiatal nőt, akivel idén májusban már a második évfordulójukat ünnepelték.

Shane Tusup és párja szakítottak

Az egzotikus szépségű nővel Shane Tusupot az édesanyja hozta össze: az ő unszolásával ment el egy borkóstolóra, ahol Courtney is jelen volt. Nem volt ismerkedős hangulatban, de amint meglátta a lányt, megváltozott a véleménye. Courtney Budapestre költözött a 33 éves híresség kedvéért, a világjárvány is a magyar fővárosban érte őket, a karantén pedig csak megerősítette a kapcsolatukat. Shane Tusup friss posztja alapján ugyanakkor a sors úgy hozta, hogy az útjaik mégis elválnak. 

"Az élet kiszámíthatatlan. Néha véletlenszerűen összehoz emberekkel, máskor pedig válaszút elé állít. Az életben meg kell becsülnünk azokat az embereket, akik hatással voltak ránk és az életünkre. Elértünk egy válaszúthoz, de mindkettőnk esetében úgy az igazságos, hogy támogatjuk egymást abban, hogy felfedezzük és megéljük egyéni utainkat. Kétségtelenül azt kívánom, hogy sikeres és boldog legyél. Szeretném látni, hogy hatással vagy a világra, ahogy ezt mindig is szeretted volna" - olvasható a bejegyzésben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kommentelőket meghatották a sorok, volt, aki azt írta, egyszerre inspiráló és nyomasztó olvasni a szívhez szóló sorokat. Sokan meglepődtek, írták is, hogy a fotók egy nagy szerelemben és harmóniában élő pár képét mutatták, és sajnálják, hogy végül a szakítás mellett döntöttek, mindkettejüknek minden jót kívánnak. 

Az Instagram-posztok alapján valóban egy összeillő, boldog párt láthattunk, négy napja még ölelkezve mutatták, hogyan néznek ki összecserélt napszemüvegben. 

Augusztus 10-én pedig Shane Tusup arról írt, alig várják, hogy újra sokat utazhassanak, de a pandémia arra is jó volt, hogy megtanította őket értékelni a hétköznapi dolgokat és boldog pillanatokat. Ez idő alatt elég jól megismerték Budapestet, aminek Courtney mindig megtalálja a rejtett kincseit, és szerencsésnek tartja magukat, hogy egyezik a humorérzékük, ami átsegíti őket a nehéz időkön.

Fucsovics Márton barátnője

Július elején Wimbledonból nemcsak Fucsovics, hanem 29 éves barátnője is bekerült a hírekbe. A szerdai negyeddöntő mérkőzését Angliában a BBC közvetítette, és amikor a kamera a magyar teniszező lelátón szurkoló párjára, Anettra szegeződött, Boris Becker megjegyezte: azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon. Nem tudom, de az biztos, hogy ő nagyon csinos.  

Ezt is szeretjük