Nagy László 20 év után lépett ki házasságából: új párjával először nyilatkoztak szerelmükről
Nagy László kézilabdázó és Sónyák Szilvia fitneszmodell először beszéltek megismerkedésük részleteiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Márciusban sokakat meglepett Nagy László posztja, amelyen a válogatott kézilabdázó Sónyák Szilvia fitneszmodellt ölelte, és a képhez annyit írta, "együtt", ugyanis mindenki úgy tudta, házas ember. 

Felesége akkor a Borsnak azt nyilatkozta: "Nem igaz, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy nem éltünk együtt". 

Nagy László és Sónyák Szilvia szereleme

A negyvenéves sportoló azóta is egy párt alkot Sónyák Szilviával, akivel úgy döntöttek, a Story magazinnak először és utoljára elmesélik, hogyan találtak egymásra. 

nagy-laszlo
Fotó: MTI/Nagy Lajos

A húszéves házasságom elfáradt, és abból én 2020 decemberében tisztességesen távoztam.

Mindent megbeszéltünk, és mindketten elfogadtuk a helyzetet a gyermekem anyjával, Erikával. Szilvivel először januárban találkoztam, amikor már egyedülálló voltam - mesélte a sportigazgató. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sorsszerűnek érzik a találkozásukat, egy hullámhosszon vannak, közös az érdeklődési és a baráti körük. Egy baráti összejövetelen találkoztak, tudták, ki a másik, de az év elejéig nem beszélgettek egymással. Nagy László arra kérte, segítsen berendezni az új lakását. 

- Én segítettem, és azóta berendezkedtünk a közös életünkre. De ehhez kellett minden, amit megéltünk előtte, minden jó és rossz. Mert mi megértünk erre a szerelemre - osztotta meg az olvasókkal a szőke sztár. 

Nagy Lászlónak 2007-ben született meg a lánya, Debóra. Sónyák Szilvia is egy kislányt nevel, Mia édesapja Vermes Krisztián válogatott labdarúgó. Míg az utóbbi a kézilabdázóval és a fitneszmodellel él, az előbbi az édesanyjával. 

- De minden vágyam, hogy egyszer nálunk is ugyanúgy otthon érezze magát. Senkinek nem könnyű egy válás, de hiszem, hogy egy új élethelyzet nem gyengíthet meg hosszú távon egy olyan apa-lánya kapcsolatot, mint a miénk. Szeretném, ha tudná, hogy mindig mindenben számíthat rám - mondta Nagy László.

Sónyák Szilvi azt is elárulta, hogy esküvőn és közös gyermeken nem gondolkodnak, mindkettőjüknek van gyermekük, nekik szeretnének megadni mindent, úgy érzik, szülőkként kiteljesedtek, nincs bennük hiány. 

- Élvezzük az életet, dolgozunk, utazunk, megéljük a szerelmet, most így kerek minden - tette hozzá. 

Kiss Gergely felesége, Anna

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, jogász és felesége 19 éves korukban ismerkedtek meg. Egy éve voltak együtt, amikor Kiss Gergelyt Nápolyba hívták vízilabdázni, párját pedig már a menyasszonyaként mutatta be. Három gyermekük született, mindhárman lányok.

Ezt is szeretjük