Nagy László a szőke modellért válik: a kézilabdázó először jelent meg együtt Szilvivel
Nagy László és Sónyák Szilvi kapcsolatát sokan támadták, de ők kitartottak egymás mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Március közepén nagy port kavart Nagy László válogatott kézilabdázó posztja, amelyen Sónyák Szilvia fitneszmodellt öleli, ezt ugyanis házas emberként tette. 

Hiába érte őket sok támadás, a friss kapcsolatot nem tudták kikezdeni, azóta is együtt vannak, és egy Harley-Davidson-rendezvényen először jelentek meg egy párként. 

Nagy László új párja

A negyvenéves sportoló 2005 júniusában nősült meg, felesége Erika két évvel később, 2007 júniusában egy kislánynak adott életet. Nagy László 2021. április 14-én sokakat meglepett, amikor a Facebook-oldalára egy fekete-fehér, Sónyák Szilviával közös fotót tett ki, amelyhez annyit írt ki: Együtt KÉP FELHASZNÁLÁSA TILOS!

Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkőzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében Kölnben 2019. június 1-jén.
Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkőzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében Kölnben 2019. június 1-jén.
Fotó: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Pár nappal később a feleség a Borsnak azt mondta, tekintettel arra, hogy Nagy László a gyermeke édesapja, sem most, sem a jövőben sem fog róla rosszat mondani, de éppen kiskorú lányunk érdekében szeretne pár, a sajtóban megjelent tárgyi tévedést kijavítani. 

- Nem igaz, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy nem éltünk együtt. Ugyanannyit volt távol tőlünk, ahogy élsportolóként eddig is. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is voltak ilyenek, azonban válást nem indítottunk el. Eddig.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sónyák Szilviának is van egy kislány, akinek édesapja Vermes Krisztián válogatott labdarúgó. Nagy Lászlóval Harley-Davidson-rendezvényen jelentek meg először együtt, kéz a kézben. 

- Nagyon szeretjük egymást, és boldogok vagyunk Lacival. Úgy érzem, megtaláltam a másik felem, és ez elmondhatatlan érzés. Bármi jöhet, mindent megoldunk együtt, és bízom benne, hogy a kapcsolatunk örökre szól” - mondta a Story magazinnak Sónyák Szilvia.

Nagy László semmit nem kívánt hozzáfűzni ahhoz, amit szerelme elmondott, de ezúttal a közös fotót engedélyezte. 

Keszthelyi Vivien és párja

Noha eleinte Michael Schumacher fia, Mick is csapta neki a szelet, végül nem vele, hanem az unokatestvérével, Ralf Schumacher gyermekével jött össze. Immár három éve alkotnak egy párt David Schumacherrel, aki szintén autóversenyző.

Ezt is szeretjük