Feke Pál új párja: már nem titok, ki az a műsorvezető, akibe beleszeretett
Feke Pál először jelent meg nyilvános eseményen új párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál másfél évvel a válása után újra szerelmes: a színész először jelent meg új párjával nyilvános eseményen. 

Május végén a Fővárosi Nagycirkusz szabadtéri előadásán látták együtt egy csinos, szőke nővel, a Borsnak egy olvasó azt nyilatkozta, a tőle nem messze ülő sztáron és kísérőjén látszott, hogy összetartoznak, végig szorosan összesimultak, el sem engedték egymás kezét, a nézőteret is együtt hagyták el. 

Feke Pál új párja

A negyvenéves sztár a napilapnak megerősítette, hogy egy párt alkot a hölggyel, akiről a Bors a Fővárosi Nagycirkusz honlapján egy nézőtéri fotót is talált, és azt is megtudta, hogy a csinos, szőke nő a Kossuth rádió munkatársa, és a Pesti TV szerkesztő-műsorvezetője. Feke Pál a kapcsolatáról csak szűkszavúan nyilatkozott, hangsúlyozta, hogy nem kíván részleteket elárulni.

2020 novemberében vendég Nyomozó volt az Álarcos énekesben.
2020 novemberében vendég Nyomozó volt az Álarcos énekesben.
Fotó: RTL Klub

- Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok.

Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember.

- De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném - zárta rövidre a témát.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Feke Pál tavaly novemberben közleményben tudatta, hogy három év házasság után elválnak Gyenesei Leilával. Az öttusázó és a színész kapcsolatára 2014-ben derült fény, 2016 augusztusában, Egerben tartották az esküvőjüket, és a lagzit is egy közismert egri pincészetben tartották. Gyermekük, Mimi egy évvel később, 2017 augusztusában született. 

2020 decemberében Rácz Jenő csapatában ő nyerte meg A Konyhafőnök VIP ötödik évadát.
2020 decemberében Rácz Jenő csapatában ő nyerte meg A Konyhafőnök VIP ötödik évadát.
Fotó: RTL Klub

A váláskor a közleményben hangsúlyozták, mindketten azt tartották a legfontosabbnak, hogy a kislányuk semmiben ne szenvedjen hiányt.

- Azt hiszem, a válásom legnehezebb és legnagyobb feladata az volt, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy a kislányom a lehető legkevesebbet érezzen meg belőle. (…) Kemény időszakon vagyok túl, de minden pillanatban próbáltam arra gondolni, hogy a kölcsönös tisztelet, a bölcsesség és az idő segíteni fog a feldolgozásában - mondta tavaly decemberben a Story magazinnak.

Rácz Jenő párja bikiniben

Rácz Jenő keményen dolgozott az elmúlt hónapokban is, hiszen 2021. május 3-án került adásba A Konyhafőnök nyolcadik évada. A sztárséf így április végén repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival, akivel a gasztrovetélkedő 2019-es évadának köszönhetően szerettek egymásba. A Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Dóri több bikinis képet is posztolt.

Ezt is szeretjük