Ő Karsai Zita sármos párja: Gézától fél év ismeretség után lett várandós
Karsai Zita és párja már azt is tudják, hogy kislányuk lesz, akit Lilinek fognak hívni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karsai Zita nevét 2006-ban ismerte meg az ország, amikor bekerült a TV2 Megatánc című tehetségkutatójába.

Pár évvel később DJ Bobo kérte fel háttértáncosának, azóta külföldön él, nyolc éve Németország a bázisa.  

Karsai Zita párja

Pár éve már gondolkodott azon, hogy családot szeretne, de akkor nem volt mellette olyan férfi, akinek szívesen szült volna, másrészt a karrierje is dübörgött. Minden megváltozott azonban, amikor egy németországi, de magyar buliban megismerte a Magyarországon élő Gézát, akivel hamar egymásba szerettek. 

- Eleinte sokat ingáztunk, hol ő jött ki hozzám, hol én látogattam meg, de az első perctől kezdve tudtuk, hogy ami köztünk van, komoly. Így a gyermekvállalás is hamar szóba került. Alig pár hónap telt el, amikor kiderült, várandós vagyok - mesélte a Story magazinnak

42 évesen lesz anya, nemrég lépett a nyolcadik hónapba. Nem könnyű a terhessége, napközben derékfájás, éjszaka rosszullétek gyötrik, de nem panaszkodik, örül, hogy hamarosan szülők lesznek. Azt még nem tudja, hogyan hozza kislányát világra. 

- Két gerincsérvem van, ami félő, hogy a nyomás alatt kiújulhat, ráadásul Lili hosszú hetek óta keresztben fekszik. Most várunk, hogy a szülésig megfordul-e. De az is kérdéses, hogy egyáltalán apás szülés lesz-e. Császár esetében szeretném, ha Géza bent lenne - ez Németországban engedélyezett, de bárhogy is alakul, elfogadjuk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A pár az elmúlt egy évben kétlaki életet élt, a kislányuk a tervek szerint Németországban születik meg, és azt tervezik, hogy az életük egy részét is ott töltik. 

- Ingázni fogunk, ahogy eddig - Köln és Sukoró lesz az otthonunk. Csupán azt nem látjuk még, milyen arányban. Ez főként a kislányunktól és a munkánktól függ majd. Géza kertépítő kialakult vendégkörrel, ami a karantén alatt csak bővült, engem pedig várnak vissza a tanítványaim - árulta el a hetilapnak. 

Shane Tusup és párja, Courtney

A 32 éves úszóedző és egzotikus szépségű kedvese, Courtney 2021 májusában már második évfordulójukat ünnepelhetik együtt. Le sem tagadhatnák, mennyire odavannak egymásért. A sztáredző Instagramja elárulja, mindent együtt csinálnak: ha tehetik, romantikus randevúkra mennek, közösen fedezik fel a világot.

Ezt is szeretjük