Shane Tusup barátnője gyönyörű nő: Courtney igazi egzotikus szépség
Shane Tusup gyönyörű fotón mutatta meg kedvesét az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shane Tusup és Hosszú Katinka a sportvilág álompárjának számítottak, épp ezért sokakat váratlanul ért, amikor 2019-ben bejelentették válásukat. Azóta mindketten megtalálták a szerelmet. Az úszónő Gelencsér Máté személyében lelt társra, és volt férjét is eltalálta Ámor nyila.

A 32 éves úszóedző és egzotikus szépségű kedvese, Courtney 2021 májusában már második évfordulójukat ünnepelhetik együtt.

Shane Tusup és párja, Courtney

Le sem tagadhatnák, mennyire odavannak egymásért. A sztáredző Instagramja elárulja, mindent együtt csinálnak: ha tehetik, romantikus randevúkra mennek, közösen fedezik fel a világot. Fotóik alatt záporoznak a dicséretek, a kommentelők nem tudnak betelni Courtney szépségével. 

A sportoló láthatóan tenyerén hordja kedvesét, amikor csak alkalma adódik, szavakba önti, mit érez a barna szépség iránt. 2020 karácsonyán, a szülinapján például ezekkel a sorokkal köszöntötte:

„Boldog születésnapot az én egzotikus királynőmnek! Rengeteg mindent tettél le az asztalra még ebben a nehéz évben is, amelyekre nagyon büszke vagyok. Sajnálom, hogy nem ünnepelhetünk úgy, ahogy igazából megérdemelnéd, de remélem, hogy így is csodálatos lesz ez a nap. Az ünneplést pedig a lehető leghamarabb bepótoljuk! Szeretlek” - fogalmazta meg az oldalán.

Képes összeállításunkban még több képet láthatsz Shane Tusup gyönyörű kedveséről, Courtney-ról.

Ezt is szeretjük