Hosszú Katinka párjával, Mátéval együtt fogyott le - Újra kirobbanó formában van

Hosszú Katinka újra gőzerővel készül az olimpiára, ebben párja, Máté nagy támasza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint egy éve forog a Katinka című hivatalos életrajzi dokumentumfilm, amelynek alkotói nyomon kísérik Hosszú Katinka életét: a hányattatott tokiói olimpiára való rendhagyó felkészülését és a magánéletét egyaránt filmre veszik.

A világjárvány, a karantén, az olimpia elhalasztása, a versenyek megszűnése, a kényszerpihenők hatalmas teherként nehezednek a többszörös olimpiai bajnok úszónkra, melyekkel folyamatosan meg kell birkóznia.

Hosszú Katinka a párjával edz, és ditéázik

A 31 éves világklasszis mára visszaállt a járvány előtti üzemmódra, az életében újra mindent az úszásnak rendelt alá. Az elmúlt hetekben Dubajban edzőtáborozott, ahová természetesen párja, Gelencsér Máté is vele tartott. 

- Már az utazás előtt átállítottam magam a régi Iron Lady üzemmódra, és Dubaj is ezt erősítette: a meleg égövi edzőtábor mindig áldás a nyálkás, szürke téli hónapokban. A napfény, a kék ég, a meleg a megújulás érzését erősítették, felvillanyoztak, minden reggel úgy kelek, hogy ide nekem az oroszlánt is - nyilatkozta az úszónő.

A cikk az ajánló után folytatódik

A párja mindenben Hosszú Katinka támasza. A volt úszó már nemcsak a magánéletben segíti az úszófenomént, hanem a sportban is: nap mint nap együtt edzenek, együtt értékelik ki az eredményeket, együtt állítják össze az edzéstervet, együtt diétáznak, a férfi még a szárazedzésekben is kitartó társa az Iron Ladynek. 

- Mátéval teljes köztünk az összhang, most már az olimpiai felkészülésben is aktívan segít nekem, délelőtt és délután is együtt edzünk. Nekem nagyon megnyugtató, hogy nemcsak a magánéletben számíthatok rá, hanem a sportban is, hiszen nekem az úszás nem az életem része, hanem az egész életem - vallotta be Katinka. 

hosszu-katinka-edzes
Fotó: Katinka dokumentumfilm

A hetek óta tartó kemény edzés, az utazás, a napsütés szemmel láthatóan igencsak jót tett neki: lefogyott, óriási lendületben van, hatalmas az ambíciója, életvidám, visszatalált önmagához, újra meg akarja váltani a világot. 

A Katinka című hivatalos életrajzi dokumentumfilmet a Nemzeti Filmintézet támogatja. Rendezője Pálinkás Norbert, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert. A portréfilm a tervek szerint a tokiói olimpia után, 2021 karácsonya körül kerül a magyar mozikba.

Hosszú Katinka a címlapon

Hosszú Katinkát többnyire a medencében vagy annak partján, egy verseny vagy edzés után látjuk a fotókon vizes hajjal, úszódresszben. Időnként azonban egy-egy fotózáson a 31 éves sztár is megmutatja a nőies, kevésbé ismert oldalát. 

Ezt is szeretjük