A 18 éves Gáspár Virág párjával szerepel címlapon - Vonzó nő lett az egykori gyereksztárból
Gáspár Virág először mesélt a párjáról, aki az első szerelem az életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág mindössze kétéves volt, amikor 2005-ben elindult a Győzike Show. A nézők 2010-ig követhették nyomon Gáspár Győző és családja életét. A kisebbik csemete az első időkből arra emlékszik, hogy néhány operatőr szívesen játszott vele, némelyikükkel a mai napig jó kapcsolatban van. 

Nincs sok emléke a forgatásokról, de a Story magazinnak azt mesélte, a műsor rányomta a bélyegét a gyerekkorára, nem is igazán volt valódi gyerekkora. Zavarta, hogy az iskolában mindenki tudta, kicsoda, ahogy az is, amikor valahol fotózkodni akartak vele. Már akkor is nagyon visszahúzódó volt, így nem is csoda, hogy amikor vége lett a show-nak, inkább kerülte a rivaldafényt. 

Gáspár Virág és párja

Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya tavaly nyáron lett 18 éves, amit párjával egy külföldi utazáson ünnepelt. A zárkózott, fiatal nő most először beszélt a hetilapnak a szerelméről. 

Gáspár Virág számára nehéz volt az iskolában igaz barátokra szert tennie, tiniként pedig a szülei csak nagyon ritkán engedték el bulizni, mert nagyon féltették. Az ismerkedés sem ment számára olyan egyszerűen, mint a vele egykorúaknak. Csak kevesen mertek kezdeményezni, és saját bevallása szerint nagyon válogatós is volt. 

Egy évvel ezelőtt azonban minden megváltozott. Egy salgótarjáni diszkóban megismerte a húszéves Krisztiánt. A fiatalember ment oda hozzá, beszélgettek egymással, később több barátjuk buliján is összefutottak, az egyik közösségi oldalon bejelölték egymást, és elkezdtek íni egymásnak. 

- Ő az első szerelem az életemben. Amikor először megláttam, úgy éreztem magam, mint egy filmben - vallotta be Gáspár Virág. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon aranyos, kedves, jószívű fiú. Kifejezetten tetszik benne, hogy nem olyan, mint a többi környékbeli srác, akik felvágnak a kocsijukkal, és előadják magukat. Szeretem, hogy őszinte, és nem kertel. Mióta Krisztián velem van, a szüleim is jobban megbíznak bennem. Már nincs is miért lázadnom ellenük. 

Virág előtt Krisztiánnak sem volt komoly kapcsolata, a lány volt az első, aki hazavitte 2020. január 18-án bemutatni a szüleinek, akik hamar megkedvelték. Gáspár Győző azt mondta, minden apa ilyen fiúról álmodik, és ő szeretné, ha Krisztián lenne a veje. 

- Tényleg olyan, mint amilyennek az első pillanatban mutatta magát, tisztelettel beszél velem és Beával, szereti a családunkat. Én is nagyon megszerettem őt az elmúlt egy évben - árulta el Győzike. 

Gáspár Virág egykor és ma

Sokan ma is úgy emlékeznek a kisebbik Gáspár lányra, mint toporzékoló, hisztis kislányra. Pedig Gáspár Győző és Bea kisebbik gyereke tavaly nyáron nagykorú lett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott a Győzike Show gyerekszereplője az évek folyamán. 

Ezt is szeretjük