Gáspár Győző a hazudozás nagymestere: Bea előtt eddig mindig lebukott
Gáspár Bea a Life TV Bréking című műsorában elárulta, férje, Győzike rengeteget hazudik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint az élet minden területén, úgy a magánéletben is előfordul, hogy az emberek hazudnak egymásnak. Nem mindegy azonban, hogy kegyes hazugságról van-e szó, amikor a férj azt füllenti a feleségének, hogy az új frizurája is tetszik neki, miközben valójában nem, illetve azért füllent arról, hol járt, mert éppen a párjának szervezett meg egy meglepetést, vagy azért nem mond igazat, mert a hűtlenségét kívánja leplezni. 

Gáspár Bea a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező Bréking című műsorában elárulta, hogy férjének úgy megy a hazudozás, mint a vízfolyás, de őt nem tudja átejteni. 

Gáspár Győző hazugságai

- Ha hazugságról van szó, akkor Győzőt hívjátok, ő rengeteget hazudik - bukott ki Gáspár Beából, amikor a műsorban arról beszélgettek, ki miben füllent a párjának. 

gaspar-bea
Fotó: Life TV/Bréking

- De miket hazudik? - kérdezte Holdampf Linda műsorvezető. 

- Mindent! Mit nem?! Ül velem szembe, mondja a magáét, és tudom, hogy hazudik. Néha röhögök rajta, néha meg annyira felidegesít, hogy szét tudnám ütni.

gaspar-bea-breking
Fotó: Life TV/Bréking

- Megkérdezem például, hogy ő vette-e le a fűtést. Azt válaszolja, nem. Nincs otthon rajtunk kívül senki, csak mi ketten, én ráadom a fűtést, aztán le van véve. Akkor mégis hogy? Ilyenekben hazudik.  

Gáspár Virág régen és most

Gáspár Bea születésnapja előtt két nappal, 2020. július 26-án kisebbik lánya, Virág ünnepelte a nagykorúságát. Amikor a Győzike Show elindult, kétéves volt, most pedig 18 éves lett, ezt pedig Rodoszon ünnepelte a szerelmével. 

Ezt is szeretjük