Gáspár Bea már 16 kilót fogyott - Látványosan karcsúbb lett
Gáspár Bea a júniusi gyomorszűkítő műtétje óta már 16 kilót fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Bea júniusban gyomorszűkítő műtéten esett át, miután három év alatt nagyon sokat hízott, és végül már 91 kilót mutatott alatta a mérleg. 

2017-ben pajzsmirigy-alulműködést, majd inzulinrezisztenciát is diagnosztizáltak nála. Sokféle gyógyszerrel kezelték, de a hormonháztartása nem állt helyre, a kipróbált diéták és a mozgás sem hozott eredményt, ezért döntött az operáció mellett. 

Gáspár Bea 16 kilót fogyott

A Mokkában azt mesélte, a hízás fel is gyorsult, január-február hónapokban öt-hat kilóval többet mutatott alatta a mérleg az előző évekhez képest. A súlygyarapodás vizesedéssel is járt. Miután júniusban megműtötték, két hét alatt hat kiló ment le róla, az orvosa azt mondta, az szinte mind víz volt.

Érzetem magamon, hogy kisebb a fejem és a kezem, nem dagad a bokám. 

A TV2 reggeli műsorában azt is elárulta, hogy a hízás lelkileg is megviselte, volt, hogy havonta kellett a fehérneműit lecserélnie, mert kicsik lettek. 

Gáspár Bea és Evelin 2019 decemberében és 2020 októberében.
Gáspár Bea és Evelin 2019 decemberében és 2020 októberében.
Fotó: Instagram/Gáspár Bea

- Én 92 kiló terhesen voltam, de akkor toxémiás voltam, nagyon fel voltam vizesedve. Más, amikor az ember tudja, hogy azért kövér, mert egy élet növekszik benne, mint hogy csak magamtól vagyok az. Amikor bemész egy boltba ruhát venni, mert egy eseményen szeretnél megjelenni csinosan, és csak állsz, mint egy hülye, hogy "Úristen, ebből sincs 2XL-es!" Az ember elcsodálkozik azon, hogy de nehéz egy túlsúlyos nőnek öltözködni úgy, hogy csinos legyen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mostanra 16 kilót adott le, és nem mondott le a finom ételekről, de csak mértékkel eszik, körülbelül egy adag felével jóllakik. Az inzulinrezisztenciája sokat javult, az orvosa szerint a jövőben teljesen helyrejöhet. 

Gáspár Bea 2020 februárjában és október elején.
Gáspár Bea 2020 februárjában és október elején.
Fotó: Instagram/Gáspár Bea

- Tudom, hogy egy pohárnyi, két és fél deci leves nekem bőven elég, utána nem eszek második fogást. Ha pedig lemondok az előételről és a főételről, akkor desszertnek megeszek például egy palacsintát, vagy annak egy részét.  

Fásy Zsüliett látványosan lefogyott

Fásy Ádám lánya gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal. Az elmúlt két és fél évben viszont lépésenként, egy saját maga által hosszú távra kialakított étrenddel több mint 40 kilót fogyott. Képes összeállításunkban megnézheted, Zsülike mennyire megváltozott 22 éves korára.

Ezt is szeretjük