Fásy Zsüliett duci lányból nádszálkarcsú nő lett - Több mint 40 kilót fogyott
Fásy Ádám lánya, Zsüliett az elmúlt két és fél évben rengeteget fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal. Tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de aztán visszatért a megszokott étrendjéhez, és visszaszedte a leadott felesleget. 

Az elmúlt két és fél évben viszont lépésenként, egy saját maga által, hosszútávra kialakított étrenddel több mint 40 kilót fogyott. 

Fásy Zsüliett ennyire lefogyott

Amikor szeptember végén a Mokkában vendégeskedett és egy diétás ételt főzött, Orosz Barbi műsorvezető azt mondta, Fásy Ádám lányát az utcán fel sem ismerte volna, olyan sokat fogyott. A 22 éves híresség a TV2 reggeli műsorában azt mesélte, fél évvel ezelőtt még vezette, az ételekben, amiket elkészít magának, hány kalória van, de mostanra már e nélkül is érzi, miből mennyit ehet. 

- Magamnak alakítottam ki egy étrendet, mert szerintem mindenkinek olyan ételekből kell összeállítania, amiket szeret, vagy jobban kedvel, hogy hosszútávon is tudjon diétázni. Nyilván most nehezebb ételeket nem fogyasztok, de imádom például a húsokat, eszek bacont is, ugyanakkor mindent mértékkel. A diétás, lightosabb ételeket is el lehet úgy készíteni, hogy ízletes legyen, mindent fel lehet dobni picit valamivel - árulta el a műsorban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Zsülike mennyire megváltozott 22 éves korára: ennyire karcsú, gyönyörű nő lett Fásy Ádám lánya. 

Ezt is szeretjük