Kunovics Katinka 120 kilóról lefogyott 60-ra - Friss fotóján alig ismerni fel a Romantic énekesnőjét
Kunovics Katinka egy évvel ezelőtt látványosan lefogyott, és súlyát azóta is tartja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kunovics Katinka nevét a 2000 tavaszán alakult Romantic együttes énekesnőjeként ismertük meg. Bár a színpadon 120 kilósan is imádta a közönség, a hangjával és személyiségével elvarázsolt mindenkit, állandó küzdelmet folytatott a pluszkilókkal. 

Időnként sikerült fogyni, de az edzések mellett is visszahízott. Egy évvel ezelőtt aztán mindenféle segítség vagy orvosi beavatkozás nélkül a felére, 60 kilóra fogyott.

Kunovics Katinka fogyása

Az énekesnőre alig ismerni rá friss fotóján, ám annak ára van, hogy így néz ki. Folyamatos önkontroll alatt áll, sok étel hiányzik neki, és amikor a kislányának főz, nehéz megállnia, hogy ne csak kóstolgassa az ételt - mesélte a Story magazinnak

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Life is a challenge! Don't give up! Never! 🌝

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

Nagyon csinos, ismeri az értékeit, és pontosan tudja, mennyi energiája van abban, hogy úgy nézzen ki, mint most, mégis kevés az önbizalma, mert még zavaros az énképe, nehezen szabadul a régi érzésektől. 

- Csúnyának látom magam. A tükörbe nézve hiába látok egy feleakkora embert, mint amekkora egy évvel ezelőtt voltam, még így is vannak dolgok, amik nem tetszenek. Sosem vagyok elégedett magammal - vallotta be a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szeretné például eltüntetni a visszereket a lábáról azért, hogy el tudják végezni rajta a bőrplasztikát. A bőre mindennap arra emlékezteti, hogy sosem engedheti el magát. 

- Nincs csalás, nasizás, a fogyókúrának sosincs vége. A fejem felett lebegnek a kilók, és bármikor visszatérhetnek, hiszen a szervezetem mindent elraktároz. 

Miután a kislány édesapjával elváltak útjaik, az önbizalomhiány miatt nem nyitott a férfiak felé, ám a fogyása után ez is megváltozott. Óvatosan, pár hete randizgat. 

- Érezteti velem, hogy szép, és hogy igenis, elég jó vagyok. Ez a külső, férfitól érkező megerősítés pedig rengeteget jelent. Érzem, kezd kibontakozni a nőiességem, amit korábban csaknem eltemettem magamban. 

Wossala Rozina látványos fogyása

Wossala Rozina rengeteget változott az elmúlt kilenc hónapban: a 2014-es A Konyhafőnök második helyezettje látványosan lefogyott, ez pedig a követőinek is feltűnt. Sokan írták az Instagram-oldalán, hogy alig lehet ráismerni, nemcsak karcsúbb, de a frizurája is új. 

Ezt is szeretjük