Barabás Éva 5 éve szerelmes sportoló párjába: Gyurival Pataki Zita hozta össze

Barabás Éva csak nagyon ritkán beszél a magánéletéről.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság a közösségi médiának hála rengeteg sztár élete vált nyitott könyvvé a rajongók előtt. Ám akadnak olyanok is, akik nem hajlandóak beállni ebbe a sorba. Néhány hazai híresség magánéletéről szinte semmit nem tudunk, annyira óvják azt.

Barabás Éva is ezt a tábort erősíti. Noha 2006 óta majd’ minden hétköznap este találkozhatunk vele a Fókusz háziasszonyaként, előtte pedig a Reggeliben ébresztette az országot, szerelmi életét sikerült teljesen titokban tartania a kíváncsiskodók elől. Valószínűleg jó páran azt sem sejtik róla, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él.

Barabás Éva és párja

A műsorvezető szinte soha nem mesél semmilyen platformon kedveséről, akivel az egyik kolléganője, Pataki Zita hozta össze. A jeget az Elviszlek magammal című műsorban törte meg, elárulta a WMN Magazin nézőinek, hogyan bontakozott ki kapcsolata a sportoló Gyurival, akit csak Gyurmának becéz.

barabás-évi-1
Fotó: WMN Magazin/Elviszlek magammal

- Klassz dolog, hogy Gyurmával összehozott minket a jó sorsunk meg Pataki Zita. Öt évvel ezelőtt, karácsony tájéka volt. Zita már előtte is mondta nekem, hogy: „Évi, van egy szuper srác, meg kellene ismerned! Sportoló, olyan, aki neked való - mesélte D. Tóth Krisztának.

Bár az 52 éves tévés eleinte nem igazán akart belemenni a dologba, időjós barátnője azért elmesélte neki, mit kell tudni a férfiról. Az Amerika-bajnok szörfösről elárulta, hogy elvált, valamint három gyermeket nevel, illetve arról is ódákat zengett, hogy milyen remek édesapa. Végül abban állapodtak meg, hogy a karácsonyi hajtás után, februárban visszatérnek a témára.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Februárban mindig nagy váltások voltak az életemben. Január végén születtem, lehet, az életben van egy ilyen körforgás. Végül Gyurma februárban felhívott, és megbeszéltük, hogy akkor találkozunk.

A randevút hatalmas izgalom előzte meg, sőt Barabás Éva kis híján el sem ment a találkára, annyira elbizonytalanodott. Végül jobban nem is sikerülhetett volna a randevú, négy órán át beszélgettek egymással.

barabás-évi-2
Fotó: WMN Magazin/Elviszlek magammal

Utólag az is kiderült, nem ez volt az első alkalom, hogy keresztezték egymást az útjaik, hiszen a férfi a Reggeli vendége volt az egyik tanítványával.

- Utólag emlékszem, mennyire odavoltak a szerkesztőségben a csajok, hogy milyen jóképű, de akkor ez így nem volt meg (…) Ez 2001-ben volt, de nekünk öt évvel ezelőtt kellett találkozni.

- Ő hozott három gyereket én meg egy kutyát, és ott volt a nagy kérdés, kinek nehezebb, mert ők előtte nem voltak kutyásak egyáltalán. Rádöbbentem arra, hogy három gyerek már falka, a kutyáknál tudtam, hogy kettő már az, de a gyerekeknél nem. Imádom.

Rónai Egon és felesége

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen helyes párt alkot Rónai Egon és felesége, Zsanett.

Ezt is szeretjük