Rónai Egon 9 éve vette feleségül a gyönyörű Zsanettet - Esküvői fotójukkal nosztalgiázott

Rónai Egon le sem tagadhatja, hogy ennyi idő után is rajong párjáért.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rónai Egon az ATV csatorna műsorvezetőjeként mindig határozott és tiszteletet parancsoló férfi benyomását kelti, hiszen szakmája ezt követeli meg tőle. Ám a hétköznapokban cseppet sem jellemzi a szigor, Instagramja alapján igazi romantikus lélek.

A tévés kétszer házasodott, második feleségével 2007-ben hozta össze az élet. A táncművész Zsanettet négy évvel később vezette oltár elé, és fotóik alapján azóta is a legnagyobb harmóniában élnek.

Rónai Egon és felesége, Zsanett

Az 57 éves híresség egyáltalán nem az a fajta, aki megfeledkezne kapcsolata fontos dátumairól, kilencedik házassági évfordulóján is aranyos gesztussal kedveskedett szerelmének: egy összevágott fotót posztolt, amelyen megmutatta, hogy Zsanett milyen szép menyasszony volt, illetve azt is láthattuk, hogy napjainkban is rendkívül csinos.

A felvételeket elnézve nem kérdés, hogy ennyi év után is rajong kedveséért. Az oldalát követők számára egyértelmű, hogy mi a jól működő kapcsolatuk titka. Bár három közös gyermeket nevelnek, mindig megtalálják a módját, hogy kettesben is töltsenek időt: randevúikat és meghitt wellnesshétvégéjüket pedig elbűvölő képek formájában dokumentálják.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen helyes párt alkot Rónai Egon és felesége, Zsanett.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük