Győrfi Pál fia gyönyörű nőt szeret: Dani és Orsi 5 éve alkotnak egy párt

Győrfi Dani és Orsi kapcsolatán sem a karantén, sem a Dancing with the Stars című műsorral járó hírnév nem változtatott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál elsőszülött fiának vállalkozása internetes tartalomgyártással foglalkozik, sokan ismerték már videóiból - főleg, miután kitört a világjárvány, és édesapjával többször is szerepeltek együtt. 

Győrfi Dani neve országosan akkor lett ismert, amikor a TV2 Dancing with the Stars című műsorában szerepelt profi táncpartnernője oldalán, és egészen a negyedik helyig menetelt. 

Győrfi Dani párja

Azért vállalta el a felkérést, mert ki szerette volna próbálni, milyen híresnek lenni, milyen az, amikor megismerik az utcán, és az emberek kimutatják, hogy szeretik. A show-műsorban való szereplés magabiztosabbá tette, és növelte az önbizalmát is. Egy dolog azonban nem változott: a párkapcsolata nem sínylette meg, hogy ismertté vált. 

- Orsival öt éve élünk boldog kapcsolatban. Együtt lakunk, a kapcsolatunk kiállta a koronavírus miatti összezártságot is, és minden a legnagyobb rendben van közöttünk - mesélte a 24 éves fiatalember a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy dologban nem értenek csak egyet: legyen-e kutyájuk. Orsi szeretne, de Győrfi Dani úgy érzi, túl nagy felelősség lenne, mert ő maga még javarészt gyerek. Ezért nem tervez még gyermekvállalást, eljegyzést, esküvőt sem. 

- Egy család, gyermek stabilitást is igényel, azonban az én életemben még kaotikus változatosság van. Van, hogy egy héten át csak keményen edzek, máskor egy hétig fel sem állok a gép elől, és dolgozom, aztán csak azt veszem észre, hogy hopp, a felvételen ott maradt az előző esti póló, amit időközben Orsi bedobott a szennyestartóba. 

Győrfi Dani profi partnerével a Dancing with the Stars elődöntőjében.
Győrfi Dani profi partnerével a Dancing with the Stars elődöntőjében.
Fotó: TV2

A munkájában is szeretné elérni a kitűzött céljait, ezekre koncentrálva pedig nem jutna elég ideje és energiája a családi életre. Az biztos, hogy a háztartási munka felosztásával nincsenek gondok, Győrfi Dani porszívózik és főz is. 

Győrfi Pál felesége bikiniben

Családjával az elmúlt években gyakran utaztak Törökországba, mert ott sok csúszdás szálloda várja a kisgyerekeseket, de 2020-ban ők is inkább a Balatont választották. Győrfi Pál fotókat is posztolt a nyaralásról, amelyek közül az egyik különösen nagy sikert aratott: a követői azt írták, a szóvivőről David Hasselhof jut eszükbe, és ámuldoztak azon, milyen gyönyörű a felesége, Adrienn.  

Ezt is szeretjük