Győrfi Pál fia gyönyörű nőt szeret: Dani és Orsi 5 éve alkotnak egy párt
Győrfi Dani és Orsi kapcsolatán sem a karantén, sem a Dancing with the Stars című műsorral járó hírnév nem változtatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál elsőszülött fiának vállalkozása internetes tartalomgyártással foglalkozik, sokan ismerték már videóiból - főleg, miután kitört a világjárvány, és édesapjával többször is szerepeltek együtt. 

Győrfi Dani neve országosan akkor lett ismert, amikor a TV2 Dancing with the Stars című műsorában szerepelt profi táncpartnernője oldalán, és egészen a negyedik helyig menetelt. 

Győrfi Dani párja

Azért vállalta el a felkérést, mert ki szerette volna próbálni, milyen híresnek lenni, milyen az, amikor megismerik az utcán, és az emberek kimutatják, hogy szeretik. A show-műsorban való szereplés magabiztosabbá tette, és növelte az önbizalmát is. Egy dolog azonban nem változott: a párkapcsolata nem sínylette meg, hogy ismertté vált. 

- Orsival öt éve élünk boldog kapcsolatban. Együtt lakunk, a kapcsolatunk kiállta a koronavírus miatti összezártságot is, és minden a legnagyobb rendben van közöttünk - mesélte a 24 éves fiatalember a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy dologban nem értenek csak egyet: legyen-e kutyájuk. Orsi szeretne, de Győrfi Dani úgy érzi, túl nagy felelősség lenne, mert ő maga még javarészt gyerek. Ezért nem tervez még gyermekvállalást, eljegyzést, esküvőt sem. 

- Egy család, gyermek stabilitást is igényel, azonban az én életemben még kaotikus változatosság van. Van, hogy egy héten át csak keményen edzek, máskor egy hétig fel sem állok a gép elől, és dolgozom, aztán csak azt veszem észre, hogy hopp, a felvételen ott maradt az előző esti póló, amit időközben Orsi bedobott a szennyestartóba. 

Győrfi Dani profi partnerével a Dancing with the Stars elődöntőjében.
Győrfi Dani profi partnerével a Dancing with the Stars elődöntőjében.
Fotó: TV2

A munkájában is szeretné elérni a kitűzött céljait, ezekre koncentrálva pedig nem jutna elég ideje és energiája a családi életre. Az biztos, hogy a háztartási munka felosztásával nincsenek gondok, Győrfi Dani porszívózik és főz is. 

Győrfi Pál felesége bikiniben

Családjával az elmúlt években gyakran utaztak Törökországba, mert ott sok csúszdás szálloda várja a kisgyerekeseket, de 2020-ban ők is inkább a Balatont választották. Győrfi Pál fotókat is posztolt a nyaralásról, amelyek közül az egyik különösen nagy sikert aratott: a követői azt írták, a szóvivőről David Hasselhof jut eszükbe, és ámuldoztak azon, milyen gyönyörű a felesége, Adrienn.  

Ezt is szeretjük