Noszály Sándor és 15 évvel fiatalabb párja, Orsi: a vörös bombázóval egy éve jöttek össze

Noszály Sándor számára a szintén sportoló Orsi lett a nagy Ő.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor magyar teniszcsillagként szerzett nevet magának a sport világában a ’80-as és ’90-es években. A tévénézők szívébe a 2003-as Nagy Ő című műsorral lopta be magát, amelyben huszonöt nő küzdött a kegyeiért.

Sokan a mai napig emlékeznek rá, hogy a jóképű szívtipró választása annak idején Melindára esett, ám bármennyire is úgy tűnt, hogy igazi álompárt alkotnak, a verseny végeztével kapcsolatuk tiszavirág-életűnek bizonyult. 18 esztendővel a produkció után azonban úgy tűnik, hogy révbe ért a szerelemben, 15 évvel fiatalabb párja oldalán több mint egy éve boldog.

Noszály Sándor és fiatalabb párja, Orsi

A vörös bombázó Orsi szintén sportolói múlttal rendelkezik. Először műugró volt, majd rúdfitneszedzőként kezdett el tevékenykedni. A szerelmeseket a puszta véletlen hozta össze, Noszály Sándor életébe épp akkor toppant be a csinos anyuka, amikor a legkevésbé számított rá.

- Még a járvány kirobbanása előtt egy étteremben találkoztunk Orsival. Nem ismertük egymást korábbról, de váltottunk néhány szót, majd másnap megkerestem az egyik közösségi oldalon. Leveleztünk, találkoztunk, és egyből egymásra hangolódtunk - mesélte a Story magazinnak 2021 áprilisában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Orsi három kisfiú édesanyjaként lépett a kapcsolatba, és a macsó sportolónak is van egy tinédzser lánya az előző kapcsolatából.

- Vele együtt három gyereket is kaptam a nagylányom mellé, úgyhogy igazi mozaikcsalád lettünk. A gyerekekhez is nagyon közel kerültem, és a lányom is megkedvelte Orsit. Szonja még nem találkozott a kicsikkel, de ami késik, nem múlik. Egy biztos: érdemes volt tíz év után hazaköltöznöm, és nem kérdés, hogy ezúttal hosszú távra tervezek!

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös nő Orsi, aki ellopta az egykori Nagy Ő, Noszály Sándor szívét.

Ezt is szeretjük