Pintér Tibor barátnője falatnyi miniszoknyát húzott: Jeni szexi képét imádták a követői

Képeken Ilyés Jenifer legdögösebb szettjei.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

„Tudja, mitől döglik a lény” - ezt azokra a nőkre szokás mondani, akik pontosan tudják, megjelenésükkel hogyan tudják elrabolni a férfiszíveket. Ez a leírás tökéletesen illik Ilyés Jeniferre: nem csoda, hogy szexi kisugárzásával levette a lábáról Pintér Tibort, akivel több mint két éve alkot egy párt.

Bár a színész, amikor csak teheti, ódákat zeng kedvese szépségéről, Jeni nem csak a külső adottságaival, hanem tehetségével nyűgözte le. Öt éven át tanult táncolni, remekül zongorázik, énekesnői tehetségét pedig olyan műsorokban bizonyította, mint a 2014-es X-Faktor vagy a 2019-es Sztárban Sztár leszek!

Ilyés Jenifer dögös stílusa

A divat világában is otthonosan mozog. 2011-ben elnyerte a Miss Winter Hungary címet, majd ugyanebben az esztendőben a Miss Tini Hungary második helyezettje lett. 2017-ben benevezett a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyre, ahol végül bekerült a tíz legszebb versenyző közé.

Az Instagram-oldalát elnézve le sem tagadhatja, hogy imád öltözködni. Gardróbját leginkább a szexi, nőies darabok jellemzik. Legutóbb követőit egy miniszoknyás összeállítással nyűgözte le: a kommentelőket ámulatba ejtette bombázó alakjával és dögös kisugárzásával.

Képes összeállításunkban mutatjuk, Pintér Tibor barátnője milyen szexi miniszoknyában mutatta meg magát az Instagramon, valamint további dögös összeállításokat is láthatsz Ilyés Jenifertől.

Ezt is szeretjük