Czutor Zolinál 20 évvel fiatalabb a felesége: Zsanett apja nem örült lánya választottjának
Czutor Zolit a párja, Zsanett apja brutális tesztelésnek vetette alá.

czutor-zoli-felesege-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czutor Zolit és feleségét, Czutor-Kilián Zsanettet a nézők a Nyerő Páros tavaly őszi adásaiban ismerhették meg közelebbről. 

A Belmondo zenekar frontemberénél húsz évvel fiatalabb feleség az RTL Klub Életünk története című műsorának szezonzáró adásában bevallotta Friderikusz Sándornak: mindig is az idősebb fiúkhoz vonzódott, de arra nem számított, hogy élete párja és közte ekkora lesz a korkülönbség, ugyanakkor örül, hogy így alakult.

Czutor Zolinak nem örültek Zsanett szülei

- A törődés, az udvarlás, hogy nőként kezel, mindig udvarias, minden ajtót kinyitott, lesegítette a kabátomat. Aputól is ezt láttam, aki nekem mindig is nagy példakép volt, keveset volt otthon, szinte csak hétvégén - sorolta az előnyeit annak Zsanett, hogy nála jóval idősebb a férje. 

czutor-zoli-felesege
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Czutor Zoli elárulta, soha nem volt zsánere a nála fiatalabb nő, a sokkal fiatalabb pedig pláne nem, de a szerelem mindent felülírt. A találkozásuk szerelem volt első látásra. 2010 áprilisában a Belmondóval a Veszprémi Egyetemi Napokon lépett fel, Zsanett akkor a Veszprémi Egyetemre járt, és a szervezőgárdának dolgozott, ő adta ki a színpadi belépőket. 

- Kijött a konténerből, miután összenéztünk, rátette a csuklómra, elejtette, egyszerre hajoltunk le, összeért az arcunk, egymásra néztünk, tehát olyan volt, mint egy C kategóriás amerikai film - mesélte az 51 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár ő biztos volt a dolgában, Zsanett a sztereotípiák miatt hetekig, hónapokig tartott tőle, hogy csak egy strigula lesz az énekes számára, mert tudja, milyenek a rocksztárok. Annak ellenére érzett így, hogy Cztutor Zoli nem adott rá okot. A bizonytalansághoz Zsanett szüleinek véleménye is hozzájárult: az énekesnél hét évvel idősebb apa, és mindössze három héttel idősebb anya nem örültek annak, hogy egy kétszeresen elvált, a lányuknál jóval idősebb zenész udvarol Zsaninak. 

Egy apuka nem ilyen férfit képzel el az elsőszülött lányának, aki húsz évvel idősebb, fővárosban élő rocksztár, elvált, háromgyerekes.  

- mesélte Zsanett.

- Az apósom részéről nagyon erős volt az ellenállás, és az első időszakban úgy tűnt, hogy az anyósom inkább a támogató. Ők azt hitték, hogy ez diákszerelem, és szerintem anyukád biztos volt benne, apukád majd valahogy megakadályozza, hogy szárba szökkenjen ez a kapcsolat. 

czutor-zoli
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Zsanett édesapja magas rangú katonatiszt és pilóta. Amíg Kabulban állomásozott fél évig, Czutor Zoli és Zsanett nagyon közel kerültek egymáshoz. Hazatérése után háromhetes pihenőt kapott a cseh-lengyel határnál, az utolsó három napra pedig kihívta a lányát és annak párját. Utóbbit "brutális tesztelés alá vetette": ki tud többet fekve nyomni, ugrik szebb fejest, libegővel felmentek a hegyre, onnan ki tud terepbiciklivel gyorsabban lejönni. 

- Már nem emlékszem pontosan, mik történtek, de gyakorlatilag péntek kora délutántól a vasárnapi ebédig arra se emlékszem, hogy egyáltalán aludtunk-e. És a vasárnapi ebédkor, amikor már zöldes-sárgán ott ültem, és ettem a levest, emlékszem arra a pillanatra, amikor hátba vágott, lógott a szájából a szivar, és azt mondta: "végül is nem bánom, ha tőled születik az első unokám!"

czutor-zoli-felesege2
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Akkor mi megkönnyebbültünk, anyu viszont összeomlott - tette hozzá Zsanett. 

- Amikor az első gyermekünk, Simon megszületett, az konszolidálta ezt a kapcsolatot teljesen. Nagyon hasonlít a szüleidre, főleg kicsi korában anyukádra nagyon hasonlított, de még most is. Annyira láttam benne az anyósomat, hogy megszerettem az anyósomat - zárta le viccesen a témát Czutor Zoli. 

Képes összeállításunkban azt is megnézheted, milyen átalakuláson esett át Czutor Zoli és felesége, Czutor-Kilián Zsanett az Életünk történetében. 

Ezt is szeretjük