Peller Anna és Mariann édesanyja híres énekesnő - Nagyon hasonlítanak rá
Peller Anna és az anyukája bő két évtizeddel ezelőtt szerepeltek együtt a Meglepő és mulatságos című műsorban is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna és Peller Mariann az ország egyik legismertebb testvérpárja, az RTL Klub Reggeli című műsorában műsorvezetőként gyakran együtt is szórakoztatják a nézőket. 

Először a negyvenéves színésznő mutatkozott be két évtizeddel ezelőtt a kereskedelmi csatorna egyik műsorában - ez akkor került szóba, amikor mindketten az Életünk története című műsor vendégei voltak. 

Peller Anna és Mariann anyukája

Peller Anna és édesanyja, aki szintén az Anna keresztnevet viseli, Friderikusz Sándor a ’90-es évek végén nagy sikerrel futott Meglepő és mulatságos című műsorának voltak a vendégei. Az amatőr műkedvelő édesanya és nagyobbik lánya népviseletben jódliztak a nézőknek. 

Az énekesnő anyuka a bemutatkozó kisfilmjében elmondta, hogy Pilisvörösváron ismerkedett meg a jódlizással, azóta Brazíliában, Amerikában vagy Litvániában is fellépett. Akkor még a színésznőnek is barna színű, vállig érő haja volt frufruval, mint az édesanyjának - utóbbinak azóta is szinte változatlan a frizurája. 

Képes összeállításunkban megnézheted Peller Anna és Mariann anyukáját és apukáját, valamint azt, hogy néznek ki húsz-, illetve negyvenéves öregítés után. 

Ezt is szeretjük