Vajna Timi eljegyzési fotói jóképű szerelmével: drágaköves gyűrű csillog az ujján
Vajna Tímea az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerelme eljegyezte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Vajna Tímea Amerikában továbblépett, új életet kezdett. Június végén arról szóltak a hírek, hogy a 2019 januárjában elhunyt Andy Vajna özvegye két és fél milliárd forintért vett egy 650 négyzetméteres luxusvillát Beverly Hillsben. 

Tegnap este a 38 éves híresség arról számolt be a közösségi oldalán, hogy szerelme július 21-én eljegyezte.

Vajna Tímeát eljegyezte szerelme

"Barátságból szerelem. 07/21/21. Szerelembe esni a legváratlanabb emberrel a legváratlanabb időben. Nem gondoltam, hogy készen állok rá, de olyan jó voltál hozzám, és azon kaptam magam, hogy apránként teljesen beléd zúgtam" - írta. 

Több, párjával közös képet is posztolt, és azt a pazar helyet is megmutatta, ahol a jóképű férfi az ujjára húzta a hatalmas, drágaköves gyűrűt. Az Insta-storyban azt is elárulta, fogalma sem volt róla, mire készül a kedvese, és azt sem értette, miért kérte tőle, hogy aznap este öltözzön fehérbe. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Júniusban derült ki, hogy Vajna Timi 8,9 millió dollárért, vagyis 2,6 milliárd forintért vásárolt egy új építésű, ultramodern ingatlant, amiből lenyűgöző a kilátás a Benedict Canyonra és Los Angeles városképére.

Tavaly év elején azt nyilatkozta, még keresi az álomotthonát, amiben a családja is elfér, ha meglátogatják Los Angelesben. Egy közeli ismerőse az ingatlanvásárlás után azt mondta, az üzletasszony évek óta élt abban a hollywoodi albérletben, ami 60 négyzetméternél nem lehet nagyobb, és nagyon szerette, egyedülállóként ideális is volt, de már kinőtték Zolival. 

Vajna Tímea és a milliárdos Zoltán kapcsolata több hullámvölgyet is megélt, legutóbb márciusban szóltak arról a pletykák, hogy elváltak útjaik, miután a barna szépség azt posztolta, hogy a Valentin-napot is egyedül töltötte, és később szűkszavúan annyit nyilatkozott: szakítottak. Pár nappal később egy barátnője már azt mondta, kibékültek, ismét dúl a szerelem.

Andy Vajna özvegye először tavaly februárban beszélt a férfival alakuló kapcsolatáról. Elárulta, néhai férje üzlettársa és egyben barátja tisztelte és szerette a producert, akire bizonyos szempontból hasonlít is, sokszor úgy viselkedik, mint a néhai filmes; igazi gentleman módjára sokszor virágokat, ajándékokat küld.

A világjárvány miatt 2020 tavaszán együtt kerültek önkéntes karanténba Los Angelesben. Az üzletasszony ezt követően már nem titkolta, hogy szerelmes: bevallotta, a gyászidőszak után egymásra találtak, a férfinak köszönheti, hogy újra van kedve élni. Júniusban viszont már úgy érezte, inkább egyedül szeretne lenni, még gyászol, és nehéz nyitnia egy másik férfi felé. Ez az időszak nem tartott sokáig, hamarosan újra közös képeket posztolt; sok szép helyre utaztak együtt, az év végén Hawaii is az egyik úti céljuk volt, illetve síelni is voltak Aspenben.

Sarka Kata fürdőruhás fotói

Egy ideje Sarka Kata is Amerikában időzik családjával. Azt, hogy pontosan hol tartózkodnak, nem tudni, mindössze a #loveplace #happiness #lovemyfamily hashtageket írta a képekhez. Nemrég a homokos tengerparton, illetve egy vízimentőbódénál pózolt fürdőruhában. 

Ezt is szeretjük