Szandi lánya Amerikába költözik: a 21 éves Blanka ezért utazik San Franciscóba egy évre

Szandi és lánya elárulták, miért költözik Blanka egy évre Amerikába.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szandi és Bogdán Csaba több szempontból is büszkék lehetnek a gyerekeikre, akik nem elkényeztetett sztárcsemeték, a két nagyobbik évek óta dolgozik. 

A nagyobbik fiuk, Domonkos a gimnázium mellett évek óta egy étteremben dolgozik, Blanka lányuk pedig az egyetem mellett legalább 15 gyerek bébiszittere. Van olyan család, ahol négy csemetére is felügyel. 

Szandi lánya Amerikába költözik

Bogdán Blanka nem főállásban, egy családnál dolgozik, hanem vannak, akikhez rendszeresen jár, míg mások időnként hívják fel, tudna-e a gyerekekre másnap vigyázni. A 21 éves lánytól egy időre búcsút kell venniük ezeknek a magyar családoknak, augusztus végén ugyanis egy teljes évre San Franciscóba utazik, ahol szintén bébiszitterkedni fog, egy au pair program keretében keresett magának egy amerikai családot.

szandi-lanya-blanka
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Olyan, mint egy társkereső oldal, csak családok és bébiszitterek között. Én is megírtam az adataimat, és matcheltünk. Velük feleltek meg az elvárásaink kölcsönösen, emiatt választottam őket, és ők engem. Kiszámoltam, hogy körülbelül hetven órát videóchateltem amerikai családokkal. A vírus miatt három kiutazási dátumom is volt, egyelőre még a mostani sem biztos, mert jelenleg nem adnak ki vízumot - mesélte Blanka a Reggeliben

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- A Golden Gate híd lábánál fog lakni, gondoljatok bele! Majd megyünk ki hozzá - lelkendezett a két műsorvezetőnek az énekesnő, aki nem félti a lányát. 

szandi-lanya
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nekünk az a legfontosabb, hogy a gyerek boldog legyen. Hogy a világ mely pontján, azt majd ő eldönti. Szokták mondani, hogy a gyereket nem magadnak szülöd. Blanka most kimegy egy évre, lásson világot, ha visszajön, visszajön, ha nem, nem. (…) Nekünk nagyon nagy biztonságot jelent, hogy egy családhoz megy ki, lesz ott egy anyuka, egy apuka, két kislány. Bár a jég hátán is megélő típus, őt nem kell félteni. 

Bogdán Blanka azt is hozzátette: számára is biztonságot ad, hogy egy családhoz megy ki, mert jelenleg még a szüleivel él, és nagy váltás lett volna számára, hogy egy másik kontinensen albérletben egyedül boldoguljon. 

Rába Tímea lánya 

Rába Tímeáról, az 1991-es Miss Hungary szépségverseny második helyezettjéről kevesen mondanák meg, hogy ötvenéves, és már két nagykorú gyermek édesanyja. Tóbiás Nina az édesanyja különleges szépségét örökölte, nem véletlen, hogy már évekkel ezelőtt felfedezte a szépségipar, számos modellmunkája volt, de egyelőre a tanulás az első. 

Ezt is szeretjük