Szandi és 72 éves édesanyja: a fiatalos Anna már hatszoros nagymama
Szandi és lánya, Blanka megható fotóval köszöntötték fel Annát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a 44 éves Szandi beteszi a lábát egy műsorba, annak házigazdái mindig megjegyzik, hogy milyen kirobbanó formában van. Az énekesnő éveket letagadhat a korából. Köztudott róla, hogy sokat tesz azért, hogy így nézzen ki, de édesanyja képeit elnézve a génekkel is szerencséje volt.

Rajongói megszokhatták, hogy nagyon aktív a közösségi médiában: büszkén mutatja meg, milyen szépen nőnek gyermekei, és retro felvételeket is gyakran posztol magáról és férjéről. Anyukáját azonban ritkán mutatja meg, ha mégis kivételt tesz, mindenkinek leesik az álla az asszony külsejétől.

Szandi 72 éves édesanyja, Anna

Most a 72. születésnapja alkalmából töltött fel róla egy imádni való fotót, amelyen lányával nyomnak két oldalról puszit az arcára. Anna bájos mosolya és fiatalos vonásai alapján szinte lehetetlen lenne megtippelni, hogy hány éves.

"Isten éltessen sokáig születésnapodon, drága, örök fiatal Anyucikám! Te vagy a legcsodálatosabb Édesanya és Nagymama a világon!” – köszöntötte anyját az oldalán.

Anna szépsége mellett a hozzászólók sem mentek el szó nélkül. Gratulációk tömkelege, és bókáradat öntötte el a kommentszekciót.

"Isten éltesse még nagyon sokáig! Jó géneket örököltetek, nálatok senki nem öregszik, anyud is olyan gyönyörű, mint régen” – áradozott valaki.

Az is sokaknak feltűnhetett, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Unokája, Bogdán Blanka és lánya is örökölte Anna kedves tekintetét, valamint a hajszínük is szinte megegyezik.

A rendkívül fitt nagymamát mindkét lánya három unokával ajándékozta meg. Pintácsi Vikinek két lánya és egy fia született, Anna, Viktor és Zolna. Húga szintén háromgyerekes anyuka, Szandinak két fia és egy lánya van, Blanka, Csaba és Domonkos.

Szandi és lánya, Blanka

Szandira és lányára illik a mondás: az alma nem esett messze a fájától. A húszéves Bogdán Blanka nemcsak külsőleg hasonlít megszólalásig édesanyjára, de tehetségét és a sport iránti szeretetét egyaránt örökölte tőle. Képeken mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett belőle.

Ezt is szeretjük