Szandi kisebbik fia 15 éves lett: Csabi cuki fiúból helyes tinédzserré vált
Szandi és Bogdán Csaba legkisebb gyermeke, Csabi 15 éves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és Bogdán Csaba 1992 nyara óta alkot egy párt, az esküvőjüket hét együtt töltött év után, 1999 nyarán tartották, a következő évben pedig megszületett első gyermekük, akit két másik követett. 

Bogdán Blanka 2000. március 11-én jött a világra, Domonkos 2002. augusztus 10-én, a fiatalabbik fiú, Csabi 2006. március 29-én. 

Szandi és Bogdán Csaba kisebbik fia

Az énekesnő és a zenész harmadik gyermeke is már 15 éves. "Hihetetlen gyorsan elszállt ez a 15 év. Mára ő is komoly nagyfiú lett. Isten éltessen drága Csabus! Légy boldog és találd meg a saját utadat az életben!" - köszöntötte Bogdán Csaba a fiát egy gyerekkori és egy friss felvétellel.

Természetesen Szandi is felköszöntötte kisebbik fiát a közösségi oldalain, ő egy videómontázst készített. Csabi érkezésével nagycsalád lettek, a 44 éves sztár azt írta, beteljesült minden, amiről már kislányként álmodott a családját illetően, és pont ilyen gyermeket képzelt el harmadiknak.

"Ma 15 éve, hogy hajnali 4 óra 25 perckor megérkezett közénk Csabus tejfölszőke hajjal és világító kék szemekkel. Nehéz lenne szavakkal kifejezni azt a boldogságot, amit éreztünk mindannyian! Igazi Nagycsalád lettünk! Az Ő világrajövetelével beteljesült minden álmom, amit a családomról képzeltem már kislányként és pont ilyen gyermeket képzeltem el harmadiknak.

Amikor születése után a karjaimba vehettem Őt, úgy nézett rám, hogy szinte vártam, mikor szólal meg."

"Hihetetlen, hogy már a legkisebb gyermekem is 15 éves, és már Ő is magasabb lett a nővérénél meg nálam… Szeretem, hogy olyan érett gondolkodású, akivel bármiről el lehet beszélgetni. Szeretem, hogy kíváncsi a világ dolgaira és folyton kérdez. Szeretem, hogy a nehezebb élethelyzetekben is mindig képes megnyugtatni minket tisztánlátásával. 

Édes Kisfiam! Büszke vagyok arra, hogy úgy érzem, mára egy udvarias, becsületes, gerinces kis férfi lett belőled. 

Kívánom, hogy a világ sodrásában is meg tudj maradni ilyennek! Szívből kívánom, hogy találd meg az utadat és valósítsd meg minden álmodat! Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban!" - írta a posztban.

Szandi és Bogdán Csaba 21 éves lánya 

Képes összeállításunkban megnézheted Szandit és lányát, Blankát. A gyönyörű, fiatal nő az édesanyja rajongói szerint az énekesnőre hasonlít jobban, míg az édesapja követői szerint Bogdán Csaba génjeit örökölte. 

Ezt is szeretjük