Janza Kata és Pintér Tibor lánya gyönyörű nő lett: a 22 éves Janka kiköpött édesanyja

Janza Kata és Pintér Tibor lánya, ha akarná, sem tagadhatná le, hogy kik a szülei.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janza Kata és Pintér Tibor igazi álompárnak számítottak a ’90-es években. Szerelmük a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kezdődött, ahol egy véletlen hozta össze őket. A színésznő Homonnay Zsoltot kereste, hogy kottákat kérjen el tőle, de a kollégiumi szobában helyette későbbi férjét találta, aki első látásra megtetszett neki. 

Találkozásuk után négy évvel álltak oltár elé, házasságukból egy gyermekük született, Janka. Színművész szülők gyerekeként nőtt fel, már kis korától bepillantást nyerhetett az Operettszínház kulisszái mögé, valamint azt is nagyon fiatalon megtapasztalhatta, hogy milyen a bohém élet. Mindössze négyéves volt, amikor szülei elváltak, de ez nem okozott nagy törést benne.

Janza Kata és Pintér Tibor 22 éves lánya

- Annyi tűnt csak fel, hogy apa már nem alszik a hálószobában. Addig sem volt sokat otthon, és mivel sosem veszekedtek, a viszonya anyával számomra ugyanolyan maradt - mesélte a Hot! magazinnak

A sztárcsemete azóta gyönyörű, 22 éves nővé vált. Úton-útfélen megkapja, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint édesanyja. Különleges zöld szemét és még hangszínét is örökölte. A pályaválasztás terén sem hazudtolta meg, hogy kiknek a lánya, ő is színésznő lett.

Képes összeállításunkban megnézheted Janza Kata és Pintér Tibor gyönyörű lányát, Jankát.

Ezt is szeretjük