Novák Heni színésznő 11 éve költözött Amerikába: ma már világsztárokkal forgat

Novák Heni színésznőként és üzletasszonyként is sikeres a tengerentúlon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai álom kifejezést sokszor hallhattuk különböző filmekben, melyek főhősei üres zsebbel utaznak az Államokba, hogy ott valóra váltsák régóta dédelgetett vágyaikat. Nem csak a filmvásznon valósulhat meg mindez, az életben is akad jó pár ilyen sikertörténet.

Novák Henié is egy a sok közül.  Az 1985-ös születésű színésznőt 2007-ben a Jóban Rosszban Lindájaként ismerhettük meg. Bár a sorozat népszerűséget hozott a számára, három év után úgy döntött, búcsút int Csillagkútnak, és az USA felé veszi az irányt. Meg sem állt Los Angelesig.

Novák Heni 11 éve költözött Amerikába

Az álma, hogy egy napon a filmgyártás fellegvárában fog élni, nem hirtelen ötlet volt, már hétévesen szöget ütött a fejébe a gondolat.

novák-heni-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Hétéves korom óta ez volt az álmom. Találtam egy pici képeslapot, ami Hollywood felirattal rendelkezett, fogalmam sincs, hogy miért, de rámutattam, és mondtam anyukámnak, hogy na, akkor én ide megyek - mesélte a Tények Pluszban 2021 júliusában.

A nulláról építette fel az életét a tengerentúlon. Még mielőtt ott is elkezdődött volna színésznői karrierje, alkalmi munkákból tartotta fenn magát.

- Taxizással, felszolgálással foglalkoztam. Voltam bébiszitter, napszemüvegeket árultam, amit el lehet képzelni. Próbáltam megtalálni a helyem, illetve olyan munkaidőben dolgozni, hogy tudjak mellette színészettel is foglalkozni, és iskolába járni.

Az első öt év az angol nyelv profi szintű elsajátításával telt, ezután elkezdett castingokra járni. Rá is találtak a szerepek, az IMDB oldala szerint 2021-ben öt különböző produkcióba válogatták be. Világsztárokkal is volt szerencséje együtt dolgozni, például Dwayne Johnsonnal is találkozott már.

- Őt kint is nagyon pozitívan ítélik meg, az emberben ezért az az elvárás, hogy egy nagyon szimpatikus, jóképű férfi. A találkozás vele nem okoz csalódást, borzasztóan közvetlen az életben is.

A színjátszáson kívül mással is foglalkozik, sikeres üzletasszonynak mondhatja magát. Párjával együtt ingatlanirodát vezetnek. A közös munka nem megy a párkapcsolat rovására, hét éve rajong szerelméért, akivel már a családalapítást tervezik.

Gombos Edina amerikai otthona

Gombos Edina és kubai származású férje, Alberto 2015 júliusában úgy döntöttek, hogy feladják magyarországi életüket, és az Amerikai Egyesült Államokba költöznek. Florida államban rendezkedtek be az új életre, az állampolgárság megszerzése után céget alapítottak, illetve beköltöztek új otthonukba.

Ezt is szeretjük