Évekig az RTL Klub műsorvezetője volt: Valkó Eszter Hollandiában kezdett új életet családjával

Valkó Eszter férjével és kisfiával három éve él külföldön.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Noha Valkó Eszter eredetileg színésznőnek készült, és el is végezte Gór Nagy Mária színitanodáját, majd rövid ideig szerepelt a Vidám Színpad néhány darabjában, a legtöbben az RTL Klub képernyőseként emlékeznek rá.

A 2000-es évek elejétől hosszú esztendőkön át erősítette a csatorna csapatát. Olyan műsorokban láthattad, mint a Nyerő 8, a Reggeli vagy a Havazin. Mindeközben a szerelem is rátalált. Egy házibuliban hozta össze a sors a minőségügyi mérnökként dolgozó Péterrel, aki ott helyben elhívta randevúra.

Valkó Eszter családjával Hollandiában telepedett le 

Megismerkedésük után felgyorsultak az események. Mindössze pár hónap kellett hozzá, hogy összebútorozzanak, és a lánykérés is megtörtént még abban az évben. 2012-ben esküdtek egymásnak örök hűséget. Kapcsolatukat több műsorban is próbára tették, szerepeltek a Nyerő Páros első szezonjában, 2020 nyarán pedig a Love Bistro című gasztrorealityben versenyeztek. 

valkó eszter és családja
Fotó: RTL Klub/Isten veled, Magyarország!

Kicsivel több mint három esztendővel ezelőtt Pétert munkája szólította külföldre, Hollandiában kapott egy visszautasíthatatlan állásajánlatot, így a család meghozta a nehéz döntést: hazánkból a tulipánok országába költöztek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Immár Maastrichtban élik a mindennapjaikat kétéves kisfiukkal, Simonnal, aki 2019 májusában, ötévnyi sikertelen lombikprogram után jött a világra. Bár a gyerkőcöt édesanyja óvja a nyilvánosságtól, és csak nagyon ritkán állnak együtt kamera elé, 2021 márciusában a Reggelivel kivételt tett, gyermekével közösen jelentkeztek be az adásba. 

valkó-eszter-fia
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az egykori tévés ekkor mesélt arról is, hogy telnek a hétköznapjaik. Bár jelenleg a legtöbb idejét csemetéjének szenteli, olykor besegít a férje cégének.

- Peti még annak idején beajánlott engem az ő cégéhez, hogy ne unatkozzak itthon, mert azért az borzasztó, mikor az ember csak úgy itthon van, és semmit nem csinál. Igazából adminisztratív munkát végzek, adatbevitelt a gyógyszercégnél. 

Rába Tímea Tenerifére költözött családjával 

Rába Tímea és családja külföldi élete élményekkel teli, örül annak, hogy a gyerekei megismernek egy másik világot. Tenerifén egy teljesen más értékrend szerint, egy sokkal egyszerűbb életet élnek az emberek, ezért sokkal jobban tudják szeretni és élvezni az életet. Ez a mindennapokban a hozzáállásukon, a viselkedésükön is látszik. 

Ezt is szeretjük