Évekig az RTL Klub műsorvezetője volt: Valkó Eszter Hollandiában kezdett új életet családjával
Valkó Eszter férjével és kisfiával három éve él külföldön.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noha Valkó Eszter eredetileg színésznőnek készült, és el is végezte Gór Nagy Mária színitanodáját, majd rövid ideig szerepelt a Vidám Színpad néhány darabjában, a legtöbben az RTL Klub képernyőseként emlékeznek rá.

A 2000-es évek elejétől hosszú esztendőkön át erősítette a csatorna csapatát. Olyan műsorokban láthattad, mint a Nyerő 8, a Reggeli vagy a Havazin. Mindeközben a szerelem is rátalált. Egy házibuliban hozta össze a sors a minőségügyi mérnökként dolgozó Péterrel, aki ott helyben elhívta randevúra.

Valkó Eszter családjával Hollandiában telepedett le 

Megismerkedésük után felgyorsultak az események. Mindössze pár hónap kellett hozzá, hogy összebútorozzanak, és a lánykérés is megtörtént még abban az évben. 2012-ben esküdtek egymásnak örök hűséget. Kapcsolatukat több műsorban is próbára tették, szerepeltek a Nyerő Páros első szezonjában, 2020 nyarán pedig a Love Bistro című gasztrorealityben versenyeztek. 

valkó eszter és családja
Fotó: RTL Klub/Isten veled, Magyarország!

Kicsivel több mint három esztendővel ezelőtt Pétert munkája szólította külföldre, Hollandiában kapott egy visszautasíthatatlan állásajánlatot, így a család meghozta a nehéz döntést: hazánkból a tulipánok országába költöztek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Immár Maastrichtban élik a mindennapjaikat kétéves kisfiukkal, Simonnal, aki 2019 májusában, ötévnyi sikertelen lombikprogram után jött a világra. Bár a gyerkőcöt édesanyja óvja a nyilvánosságtól, és csak nagyon ritkán állnak együtt kamera elé, 2021 márciusában a Reggelivel kivételt tett, gyermekével közösen jelentkeztek be az adásba. 

valkó-eszter-fia
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az egykori tévés ekkor mesélt arról is, hogy telnek a hétköznapjaik. Bár jelenleg a legtöbb idejét csemetéjének szenteli, olykor besegít a férje cégének.

- Peti még annak idején beajánlott engem az ő cégéhez, hogy ne unatkozzak itthon, mert azért az borzasztó, mikor az ember csak úgy itthon van, és semmit nem csinál. Igazából adminisztratív munkát végzek, adatbevitelt a gyógyszercégnél. 

Rába Tímea Tenerifére költözött családjával 

Rába Tímea és családja külföldi élete élményekkel teli, örül annak, hogy a gyerekei megismernek egy másik világot. Tenerifén egy teljesen más értékrend szerint, egy sokkal egyszerűbb életet élnek az emberek, ezért sokkal jobban tudják szeretni és élvezni az életet. Ez a mindennapokban a hozzáállásukon, a viselkedésükön is látszik. 

Ezt is szeretjük