Rába Tímea két éve Tenerifére költözött családjával – Ebből él a 90-es évek gyönyörű sztárja

Rába Tímea és családja a kisebbik fia betegsége miatt költözött Tenerifére.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rába Tímeát az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen zárta szívébe az ország, ahol második helyezést ért el, de az egzotikus szépségű sztár nagyobb ismertséget szerzett, mint az első helyezett. Modellként és színésznőként is kipróbálta magát, de életében mindig a család állt az első helyen. 

Nagyobbik fia, Márk 26 éves (már egy unokával is megajándékozta édesanyját 2017-ben), míg férjével, Tóbiás József egykori MSZP-s politikussal két gyerekük született, Nina 2003-ban, Noel 2008-ban. Az utóbbi érdekében költözött a család két évvel ezelőtt Tenerifére.

Rába Tímea Tenerifére költözött családjával

Kisebbik fia kruppos, rengetegszer befulladt, emellett kialakult nála egy allergia is, a kettő kombinációja pedig sokszor ijesztő volt. Akkor döntöttek úgy, hogy a Kanári-szigetekre költöznek, amikor Noelnek már szteroidos gyógyszereket írt fel az orvos. 

raba-timea
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Azt tanácsolta a tüdőgondozóban mindig a doktornő, hogy "Anyuka, fogja meg a gyereket, március közepén üljenek fel a repülőre, menjenek el egy olyan helyre, ahol óceán, tenger, sós levegő van, és október-november környékén jöjjenek haza!" – mesélte a szőke sztár a Reggeliben, ahova Noellel és Ninával érkezett. A család jelenleg itthon tartózkodik, június 26-án jöttek haza.  

raba-timea-fia
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A kint töltött eddigi két év alatt csak egyszer lett rosszul, és gyógyszert csak akkor kapott, amikor hazalátogattak Magyarországra. Noel jobban szeret Tenerifén lenni, mint szülőhazájában, az Atlanti-óceán partján nincsenek egészségügyi problémái. Angolul és spanyolul beszél, Tenerifén iskolába és edzésekre jár, ahogy nővére, Nina is, ő épp a középfokú spanyol nyelvvizsgájára készül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Rába Tímea is megtanult egy kicsit spanyolul. Hétköznapi feladatokon túl azért is szüksége van a nyelvismeretre, mert egy kis szépségszalont üzemeltet. 

- Bár csak társalgási szinten beszélek spanyolul, a vendégekkel megértjük egymást. A férjem sem unatkozik, ő is Teneriféről intézi az életét. Itthon országgyűlési képviselő volt, de visszaadta a mandátumát, hogy a családdal lehessen – árulta el a Story magazinnak

rabat-timea-gyerekei
Fotó: Facebook/Reggeli

A háromgyerekes édesanya számára a kiköltözésben a legnehezebb az volt, hogy Magyarországon kellett hagynia az édesanyjáét, testvéreit, rokonokat. 

- Mindig azzal vigasztaltam magam, hogy szeptemberben mentünk és decemberben, karácsonyra már jöttünk, és ők is jöttek hozzánk. Szerencsére van közvetlen repülő, Tenerifére annyi idő elutazni, mintha Győrből elautóznánk Nyíregyházára – vallotta be az RTL Klub Reggeli műsorában.  

A külföldi életük élményekkel teli, örül annak, hogy a gyerekei megismernek egy másik világot. Tenerifén egy teljesen más értékrend szerint, egy sokkal egyszerűbb életet élnek az emberek, ezért sokkal jobban tudják szeretni és élvezni az életet. Ez a mindennapokban a hozzáállásukon, a viselkedésükön is látszik.  

Rába Tímea lánya

Az 1991-es szépségverseny sztárjának egzotikus szépségét és különleges, igéző kék szemét lánya, a 17 éves Tóbiás Nina is örökölte. Nem meglepő, hogy a fiatal lány szépségére a modellügynökségek már évekkel ezelőtt felfigyeltek.

Rába Tímea 17 éves lánya modellkedik - Anyja egzotikus szépségét örökölte

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük