Rába Tímea fia 26 éves lett – A jóképű Márk már egy kisfiú édesapja
Rába Tímea nagyobbik fia egy jóképű, kisgyerekes apuka.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen gondolnák, hogy Rába Tímea tavaly decemberben ünnepelte az 50. születésnapját. Azt meg még kevesebben, hogy két és fél évvel ezelőtt nagymama lett. 

1991-es Miss Hungary második helyezettje, akit a győztes Bálint Antóniával együtt - akivel egyébként nagyon jó barátnők - felfedezett a Magyar Televízió is, háromgyerekes édesanya. 

Rába Tímea nagyobbik fia

Két kisebbik gyermekének, a 2007-ben született Noelnak és a 2002-ben világra jött Ninának az édesapja Tóbiás József MSZP-s képviselő, akivel 1997-ben házasodtak össze. Nagyobbik fia, Márk 2020. március 31-én ünnepelte a 26. születésnapját. Büszke édesanyja egy fotómontázzsal köszöntötte fel a közösségi oldalán. 

Márk két és fél évvel ezelőtt egy unokával ajándékozta meg édesanyját, aki meglepődött, hogy 48 évesen nagymama lett, miközben kisebbik fia ekkor még csak tízéves volt. Persze nem bánja, imádja a szőke kis tündér Nicost. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Apa+Fia💙 Nagyon nagyon❤️❤️❤️

Raba Timea (@rabatimi04) által megosztott bejegyzés,

Rába Tímea és családja 2018 őszén ideiglenesen kiköltözött Tenerifére, mert a kisebbik fiú Magyarországon légúti problémákkal küzdött. Jelenleg is ott élnek. A koronavírus-járvány miatt a Spanyolországhoz tartozó szigeten is rendkívüli óvintézkedéseket vezettek be, március közepén kijárási tilalmat rendeltek el. 

Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia

Ullmann Mónika és Miller Zoltán házasságából egy fiú született, Miller Dávid, aki 1996 májusában látta meg a napvilágot. Bár a két színművész útjai elváltak, mind a ketten méltán büszkék lehetnek gyermekükre, aki a szülei nyomdokaiba lépett. Szerepelt az RTL Klub A Tanár, az Alvilág és a Jófiúk című sorozataiban, idén márciusban pedig a Reggeli egyik új műsorvezetője lett. 

Ezt is szeretjük