Szinetár Dóra 23 éves fiának gyönyörű a barátnője - Bogi már 6 éve Marci családjának része
Szinetár Dóra fia megmutatta barátnőjét, akivel már a családalapítást tervezgetik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra legidősebb gyermeke, Marci már igazi férfi, 23 éves. A jóképű fiatalember rengeteg lányt meghódíthatna, azonban a szíve már foglalt, hat éve imádja barátnőjét.

Közös ismerőseik révén ismerkedtek meg. Először pusztán a véletlen folytán elegyedtek szóba egymással, ugyanis többször előfordult, hogy egy barátjukat akarták felhívni telefonon, de az nem tudott beszélni, így ők fogadták a hívást.

Szinetár Dóra fia és barátnője

Bogi 19 éves volt ekkor, Marci pedig mindössze 17, de már akkor tudták, hogy több lesz köztük, mint diákszerelem. Hamar komolyra fordult a kapcsolatuk, fél év után össze is költöztek.

A gyönyörű lány hamar beilleszkedett a családba, párja húga, Zorka egyenesen imádja, ha tehetné, mindenhova követné őt. Marci kisöccse, Benji is rajong érte, de édesanyjával, Szinetár Dórával is jóban van. Bogi a színésznőt megértő és odaadó anyósnak jellemezte a Story magazin interjújában.

Bár még mindig nagyon fiatalok, már a jövőt tervezgetik. Jelenleg közös vállalkozásuk beindításán ügyködnek, és a gyermekvállalás témája is szóba került már köztük. 

- Komoly jövőt és saját családot tervezünk, de úgy érzem, még sok bölcsességet, tudást és tapasztalatot kell gyűjtenem a gyerekvállalás előtt. Szeretnék sok mindent elérni, amit majd érdemes lesz megmutatni, és átadni az utódainknak - mesélte Szinetár Dóra nagy fia.

 - A testvéreim révén is tanulom, hogyan kell bánni a gyerekekkel. Például ahogy Zorka cseperedik, egyre több témáról tudok vele beszélgetni. Örülök, hogy vágyik a társaságomra, mindent elkövetek, hogy erős legyen köztünk a testvéri kötelék. Szeretném ugyanezt Benjinél is elérni, bár szerintem ő már most is így érzi.

Az anya-fia páros nagyon közel áll egymáshoz, szinte együtt is élnek, ugyanis egy telken laknak, csak külön házban. A dolgos hétköznapokban még így is van, hogy napokig nem találkoznak, de mindkettejüket megnyugtatja a tudat, hogy ha bármi történne, csak a szomszéd ajtón kell kopogtatniuk.

Női sztárjaink és felnőtt lányaik

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű nők lettek kedvenceink gyermekeiből. A fotókon Soma, Hernádi Judit, Szűcs Judit, Kandász Andrea és Geszler Dorottya pózol lányaikkal.

Ezt is szeretjük