Szandi nagyobbik fia már 17 éves - Domonkos jóképű tinédzser lett
Szandi és Bogdán Csaba nagyobbik fia, Domonkos 17 éves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és Bogdán Csaba 27 éve alkotnak egy párt, idén ünnepelték a 20. házassági évfordulójukat. Három gyermek boldog és büszke szülei: Blanka lányuk 19 éves, a kis Csabi 13, Domonkos pedig augusztus 10-én ünnepelte a 17. születésnapját. Az énekesnő különleges tortával és szívhez szóló üzenettel köszöntötte fel elsőszülött fiát. 

"Jó látni, amikor együtt sakkoznak. Jó hallani, amikor beszélgetnek valami komoly és tudományos dologról és én a felét se’ értem. Büszkeséggel tölt el, hogy az életét egyre felelősségteljesebben éli. Jó tudni, hogy az Édesapja személyében a legjobb példát látja maga előtt. Legyen nagyon boldog a 17. születésnapod Domikám! Isten éltessen sokáig!

17 évvel ezelőtt ilyenkor már karjaimban tarthattam édes Domonkos fiamat, akit annyira vártunk! 2Pac, a kedvenc rappere ihlette a tortát, amit ezalkalomból készítettem Neki. Isten éltessen sokáig kisfiam! Minden álmod váljon valóra!" – olvasható Szandi posztjában. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Szandi és Bogdán Csaba nagyobbik fiából, a ritkán látott Domonkosból milyen jóképű tinédzser lett. 

Ezt is szeretjük