Máté Kriszta és Bárdos András fia már 15 éves - Fotókon a ritkán látott Ádám

Máté Kriszta és Bárdos András tinédzser fia, Ádám sikeres sportoló.

mate-kriszta-bardos-andras-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Máté Krisztina és Bárdos András csak ritkán nyilatkoznak a magánéletükről, a gyerekeikkel sem szerepelnek az újságokban, a 2004-ben született Ádámot és a 2007-ben világra jött Annát csak ritkán mutatják meg. 

A műsorvezetőnő a lányával 2017 nyarán szerepelt a Best magazinban, míg most a Story magazin címlapján a komoly sportsikereket elért fiával látható. 

Máté Kriszta és Bárdos András fia karatézik

Bárdos András és Máté Kriszta fia négyéves kora óta karatézik, tagja az ifjúsági karateválogatottnak, a februárban Budapesten megrendezett Európa-bajnokságon bronzérmes lett, tavaly pedig a Dániában megrendezett junior-Európa-bajnokságon nyert ezüstöt.

Bárdos Ádám hároméves volt, amikor az édesapja elvitte karatézni. Akkor a későbbi mestere, Zallel László a próbaedzés után elküldte azzal, hogy várjanak még egy évet, ha még akkor is szeretné ezt a sportot űzni, hozzák vissza. 

- Akkoriban fociztam is, így minden hétvégén karateversenyre és focimeccsre jártunk. Hónapokig vívódtam, a végén azért választottam a karatét, mert abban kizárólag rajtam múlik a siker. A fociban hiába hajtom szét magam, ha a csapattársaim nincsenek a helyzet magaslatán, én pedig sikeréhes vagyok - mesélte a 15 éves tini a Story magazinnak. 

Szerinte a karate egy életforma, értékrend, ami az egész életét meghatározza. Tudja, van még mit tanulnia, de a célja világos: világbajnok szeretne lenni. Az iskolát sem hanyagolhatja el, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban tanul, kedvencei a humán tantárgyak. Az angolon kívül spanyolul és japánul is tanul - utóbbit a karate szellemiségének jegyében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Édesanyja, Máté Kriszta szerint a sport jó hatással van a gyerekeire. A lányának is megtetszett ez a sport, ma már mindkettejüket viszik versenyekre.

- Megtanulják, mi a kitartás, a küzdelem, a tisztességes verseny, hogyan kezeljék a tudást, egymást, a kudarcot és a győzelmet. (…) A 12 éves Anna lányom is karatézik, nagyon ügyes, komoly sikerei vannak, ő is volt például már bronzérmes Japánban - árulta el a 49 éves tévés. 

Győrfi Pál 22 éves fia nagyon jóképű

A négygyerekes Győrfi Pál imádja a családját, feleségével, Adrienn-nel egy kisfiút és két kislányt nevelnek. Ádámnak, Aliznak és Lillának van egy bátyja is, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előző házasságából született legidősebb gyermeke, Dani, aki mára sármos férfivá érett.

Ezt is szeretjük